Το "Us" τρομοκράτησε τους θεατές και κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office

Τρόμαξε τον εαυτό του...

Η πρόσφατη ταινία του Jordan Peele, "Us" κατέκτησε την πρώτη θέση στο box office των ΗΠΑ και έκανε την δεύτερη καλύτερη πρεμιέρα του 2019. Το "Captain Marvel", είναι αυτό που κατέχει - ακόμα - την πρώτη θέση του καλύτερου ανοίγματος για το έτος που διασχίζουμε και αυτή την εβδομάδα βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Με εισπράξεις άνω των $70 εκ. η νέα

ταινία του Peele κατακτά την τρίτη θέση για την καλύτερη πρεμιέρα σε ταινία τρόμου όλων των εποχών και το καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών για ταινία θρίλερ με πρωτότυπο σενάριο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Τις δύο πρώτες θέσεις έχουν τα "It" με $123,4 εκ. και το "Halloween" (2018) με $76,2 εκ..

Αυτό είναι το Top 10 του box office των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Box Office Mojo:

Us - $70,25 εκ. Captain Marvel - $35,02 εκ. Wonder Park - $9 εκ. Five Feet Apart - $8,75 εκ. How to Train Your Dragon: The Hidden World - $6,53 εκ. Tyler Perry's A Madea Family Funeral - $4,5 εκ. Gloria Bell - $1,8 εκ. No Manches Frida 2 - $1,78 εκ. The LEGO Movie 2: The Second Part - $1,12 εκ. Alita: Battle Angel - $1,01 εκ.

Διαβάστε τα review μας για τα "Us", "Captain Marvel" και "Alita: Battle Angel" και πείτε μας τη γνώμη σας για το διαμορφωμένο Top 10.

IGN Greece Στην πρωτιά του box office βρίσκεται η Captain Marvel Την πρωτιά στο box office κατακτά το "Spider-Man: Into the Spider-Verse" Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το "Aquaman" στο box office

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα