Το αντίο του Ποντένσε στη Σπόρτιγνκ

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μέσω μηνύματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ, αποχαιρέτισε τους φίλους του και τους οπαδούς της Σπόρτινγκ ανοίγοντας την πόρτα για τον Ολυμπιακό.

«Δεν σχολίασα κάτι για το θέμα πριν, επειδή δεν ήξερα το μέλλον μου, το οποίο θα μπορούσε να είναι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Ξεκάθαρα το πέρασμά μου στη Σπόρτινγκ τελείωσε κι αυτό το πέρασμα δεν ήταν μικρό. Σκέφτηκα όσο περισσότερο γινόταν την απόφαση αυτή.
Υπήρξαν 13 χρόνια με το λιοντάρι στο στήθος,
ήταν τεράστια τιμή και είμαι εντελώς ευγνώμον. Μεγάλωσα στην Σπόρτινγκ. Χρωστάω στη Σπόρτινγκ ό,τι είμαι ως άνθρωπος και αθλητής. Γνώρισα ανθρώπους που θα κουβαλάω για πάντα», λέει αρχικά ο Ποντένσε και συνεχίσει:
«Για μένα το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος για να ζεις, είναι μια κατάσταση για τη συναισθηματική μου ισορροπία και με τα πρόσφατα συμβάντα απέτυχα να βρω αυτήν την αρμονία, χρειάζομαι να παίζω.
Στα όσα μου δίδαξαν στη Σπόρτινγκ κανείς δεν μου έμαθε να αντιμετωπίζω ένα περιβάλλον με απειλές, βία όπου φοβήθηκα για την ασφάλεια τη δική μου. Το ποδόσφαιρο ή κάποιο άλλο άθλημα δεν πρέπει να είναι έτσι.
Εμείς, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές είμαστε πολλά περισσότερα απ' ότι είμαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές. Εχουμε οικογένεια, φίλους, συναισθήματα, αλλά αυτά τα εμπόδια δεν είναι πάντα σεβαστά.
Ψάχνω για νέους στόχους, προσπαθώντας να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό πάντα, αλλά ποτέ με κανέναν τρόπο, δεν θα ξεχάσω το σύλλογο που μου έδωσε τόσα πολλά και που θα είναι πάντα στην καρδιά μου.
Σας λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια, σας ευχαριστώ τουλάχιστον για τον σεβασμό.
Σ' ευχαριστώ Σπόρτινγκ! Και όλους αυτούς που με υποστηρίζουν.
Ντάνιελ Κάστλ Ποντένσε».
Keywords
Τυχαία Θέματα