Το ευχαριστώ του Κούτρη

Μία θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του περιόδου 2016-17 ανήκει στον ο Λεονάρντο Κούτρης, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία των μελών του ΠΣΑΠ. Ο ακραίος αμυντικός παρέλαβε το βραβείο του στην ειδική εκδήλωση που έγινε τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής και την οποία κάλυψαν τα κανάλια novasports.

Mε δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,
ο ακραίος αμυντικός των "ερυθρόλευκων" ευχαρίστησε θερμά όσους τον ψήφισαν, τους πρώην συμπαίκτες του στην ομάδα των Ιωαννίνων και τέλος έκανε ειδική αναφορά στην μητέρα του:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κυρία δίπλα μου που είναι πάντα εκεί για μένα!».

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που αποτελώ μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του περσινού πρωταθλήματος ! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους ! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα και σε όλη την οικογένεια του ΠΑΣ ! Το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω στην κυρία δίπλα μου που είναι πάντα εκεί για μένα !

Keywords
Τυχαία Θέματα