Το νέο Call of Duty Multiplayer Beta trailer περιέχει teaser από το Blackout mode

Zombies, οχήματα νερού και Blackout!

To σημερινό Call of Duty: Black Ops 4 trailer, επικεντρώνεται στην επερχόμενη multiplayer beta του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα μας παρουσιάζει και μερικά νέα πλάνα από το Black out, το νέο Battle Royale mode του παιχνιδιού.

Στην αρχή

του τρέιλερ βλέπουμε γενικά πλάνα από την multiplayer beta του Call of Duty: Black Ops 4, στην οποία θα υπάρχουν 10 playable specialists, 6 multiplayer χάρτες, καθώς και 6 multiplayer modes.

Καθώς το trailer φτάνει στο τέλος του, η Activision μας παρουσιάζει ένα μικρό tease από το Blackout mode:

Στο βίντεο βλέπουμε τέσσερις παίκτες, με διαφορετικό ρουχισμό, να επιβιβάζονται σε ένα ελικόπτερο. Στη συνέχεια τέσσερις διαφορετικοί παίκτες που είναι στο έδαφος βρίσκονται αντιμέτωποι με το ελικόπτερο. Μία μικρή μάχη ξεσπάει καθώς οι παίκτες στο έδαφος προσπαθούν -δεχόμενοι πυρά από το ελικόπτερο- να φτάσουν σε κάτι ground vehicles που βρίσκονται κοντά τους. Ένας sniper από την ομάδα των παιχτών στο έδαφος καταφέρνει μία πολύ καλή βολή ενάντια στους παίκτες του ελικοπτέρου, ενώ λίγο αργότερα ένα RPG βρίσκει τον στόχο του, καταστρέφοντας φαινομενικά το ελικόπτερο. Το μικρό teaser τελειώνει σε αυτό το σημείο και μας ενημερώνει πως η beta για το Blackout mode θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο.

Παράλληλα στο βίντεο παρουσιάζονται πολλές περιοχές, οχήματα, αλλά και διάφορες εκπλήξεις που θα αποτελούν μέρος του Blackout mode. Σε μερικές σκηνές βλέπουμε παίκτες να κάνουνε skydiving, να οδηγούν μία μηχανοκίνητη βάρκα και να εξερευνούν ένα καταφύγιο που φαίνεται να βρίσκεται κάτω από το έδαφος.

H beta του Call of Duty: Black Ops 4 θα ξεκινήσει στο PlayStation 4 στις 3 Αυγούστου, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και για PC και Xbox One στις 10 Αυγούστου. Σε αντίθεση, όπως αναφέρα και προηγουμένως, η Beta του Blackout θα γίνει διαθέσιμη κάποια στιγμή μέσα στο Σεπτέμβριο.

Το Call of Duty: Black Ops 4 θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 12 Οκτωβρίου του 2018, και ενώ δεν θα έχει single player campaign, θα προστεθούν από το λανσάρισμα τρεις διαφορετικοί Zombies χάρτες.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΕπιστρέφουν αγαπημένοι χάρτες στο Call of Duty: Black Ops 4Οπαδός του Call of Duty υπολογίζει το μέγεθος του χάρτη BlackoutCall of Duty: Είστε υπέρ ή κατά της αφαίρεσης του campaign;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα