Το ντοκιμαντέρ για τους «Invincibles» του Αρσέν Βενγκέρ (vid)

To τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι μία από αυτές τις ομάδες, που καταρρίπτει κάθε είδους ρεκόρ και κερδίζει την εγχώρια δόξα. Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ που κέρδισε τον τίτλο το 2020 ήταν επίσης πολύ ξεχωριστή ομάδα. Ασφαλώς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέχει περίοπτη θέση στα κατορθώματα που πέτυχε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα περίπου 27 χρόνια παρουσίας του στο «Ολντ Τράφορντ» που συνδυάστηκαν με 13 πρωταθλήματα.

Δεν μπορούμε όμως να μην μνημονεύσουμε τους « Invincibles» του Αρσέν Βενγκέρ

της περιόδου 2003-04. Σίγουρα μπορεί να μην έχει αυτή η ομάδα τους αριθμούς της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Σίτι και σίγουρα δεν έχει διεκδικήσει ευρωπαϊκή δόξα, αλλά το γεγονός ότι δεν νικήθηκε στη διάρκεια μιας σεζόν, είναι πραγματικά εκπληκτικό. Με τους Τιερί Ανρί, Σολ Κάμπελ, Ντένις Μπερκαμπ, Πατρίκ Βιεϊρά, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ρομπέρ Πιρές «πρωτεργάτες», η ομάδα αυτή του Αρσέν Βενγκέρ καταγράφηκε ως μια από τις πιο εμβληματικές δημιουργίες, στην ιστορία της Premier League.

Τώρα, ένα ντοκιμαντέρ που καλύπτει αυτή την υπέροχη ομάδα με εξιστόρηση του ίδιου του Βενγκέρ, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Ως η ιδιοφυΐα πίσω από αυτή τη ομάδα, τι καλύτερο, από το να ακούς από τον ίδιο τον Αλσατό τεχνικό την ανάλυση του, για το πώς έγινε αυτή η ομάδα ανίκητη, ασταμάτητη. Το τρέιλερ της ταινίας, με τίτλο: «Arsène Wenger: Invincible» κυκλοφόρησε σήμερα και σίγουρα κάνει θραύση στα κοινωνικά μέσα.

Arsène Wenger: Invincible. The definitive story. In his own words.

Watch the Official Trailer. Coming November 2021.

Follow @WengerFilm for updates. Preorder now: https://t.co/iyET5yzocm#WengerFilm pic.twitter.com/3owVZBgIz7

— Arsène Wenger: Invincible (@WengerFilm) October 14, 2021
Keywords
Τυχαία Θέματα