Το προφίλ του Κομλιτσένκο (video)

Σενάρια που εμπλέκουν τον Δικέφαλο του Βορρά και τον Νικολάι Κομλιτσένκο έκαναν την εμφάνισή τους τη Δευτέρα (20/05), με τους Θεσσαλονικείς να φαίνεται πως «κτυπούν την πόρτα» του επιθετικού της Μλάντα Μπόλεσβαβ.

Ο 23χρονος σέντερ φορ και διεθνής με τις μικρές ομάδες της πατρίδας τους, που ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, προέρχεται από μια ονειρεμένη χρονιά στο τσεχικό πρωτάθλημα, στο οποίο σημείωσε 27 γκολ
και μοίρασε επτά ασίστ, σε συνολικά 31 συμμετοχές.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός (1.90) αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Μλάντα Μπόλεσβαβ, όπου και τον πρώτο ενάμιση χρόνο ήταν δανεικός από την Κρασνοντάρ, πριν η τσεχική ομάδα τον αγοράσει τον Ιανουάριο το 2019, υπογράφοντας συμβόλαιο μαζί του μέχρι και το καλοκαίρι του 2022.

Πλέον, η αγοραστική του αξία υπολογίζεται στα 2.5 με 3 εκατομμύρια ευρώ, αν και ενδεχομένως να χρειαστούν και περισσότερα χρήματα, προκειμένου να «λυγίσουν» οι απαιτήσεις του συλλόγου που αγωνίζεται.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, η πρώτη εικόνα κάνει λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που παρά το... μπόι του, φαίνεται πως έχει την απαραίτητη ταχύτητα και τεχνική για να σταθεί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ενώ το ύψος του τον κάνει σημείο αναφοράς στο ψηλό παιχνίδι.

Τέλος, τα 27 γκολ που σημείωσε τη φετινή χρονιά, δεν είναι αμελητέα, φανερώνοντας το ένστικτο του... killer, το οποίο είναι προφανές πως έχει!
Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Κομλιτσένκο τη φετινή σεζόν:
Keywords
Τυχαία Θέματα