Το σατανικό του γέλιο ίσως ετοιμάζει ο Mr.Robot για το "James Bond 25"

Αλλά μάλλον είναι απίθανο...

Τον Rami Malek θέλουν να αναλάβει τον ρόλο του κακού στο "Bond 25", αλλά κάτι τέτοιο ίσως αποβεί μοιραίο καθώς τα γυρίσματα του "Mr. Robot" μπορεί να εμποδίσουν αυτή την κατάληξη, σύμφωνα με το Variety.

Η επερχόμενη ταινία θα ξεκινήσει τα γυρίσματά της στα Pinewood Studios στις 4 Μαρτίου 2019, αλλά το "Mr. Robot" γυρίζεται από Μάρτιο έως Ιούλιο.

Αν τελικά τα βρουν με τον προγραμματισμό, ο Malek θα βρεθεί ανάμεσα στους Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris και, φυσικά,

Daniel Craig. Προηγούμενα δημοσιεύματα ήθελαν τον Saïd Taghmaoui να γίνεται ο κακός της υπόθεσης.

Παραγωγοί θα είναι οι Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, ενώ η ταινία είχε τα προβλήματά της, καθώς αποχώρησε ο Danny Boyle, ο πρώην σκηνοθέτης της ταινίας, υπήρχαν φήμες που ήθελαν πρωτιές και σκηνοθέτες από γνωστές υπέρ-παραγωγές και άλλα πολλά. Σεναριογράφοι θα είναι οι Neal Purvis και Robert Wade, οι οποίοι έχουν γράψει και τα "Casino Royale", "Skyfall", "Spectre".

Ο 'ρομαντικός' κατάσκοπος θα κάνει την εμφάνισή του στους κινηματογράφους στις 14 Φεβρουαρίου 2020 με το "Bond 25".

Τον Malek τον γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά "The Pacific". Μας έγινε γνωστός στη σειρά "Mr. Robot", η οποία ετοιμάζει την τέταρτη και τελευταία της σεζόν. Πρόσφατα τον απολαύσαμε στη βιογραφική ταινία για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Queen, "Bohemian Rhapsody".

Τον Δεκέμβρη αναμένουμε να δούμε πολλές καλές παραγωγές στις αίθουσες, γι'αυτό ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια ποιες ταινίες σας έκαναν κλικ.

IGN GreeceΣαγηνευτική επιστροφή για το "Bond 25"Το "Bond 25" απέκτησε νέο σκηνοθέτη, ημερομηνία πρεμιέρας κι επίσημη έναρξη γυρισμάτωνΒρέθηκαν οι σεναριογράφοι του "Bond 25" και είναι βετεράνοι του franchise

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα