Το Τοπ 10 αθλητών που… «αναζητήθηκαν» περισσότερο το 2023

Το 2023 οδεύει προς το τέλος του και το πολύ εργαλείο αυτό που λέγεται Google χρησιμοποιείτε ακατάπαυστα 24/7 σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ωστόσο στην ερώτηση που του κάναμε, ποίοι είναι οι αθλητές με τις περισσότερες αναζητήσεις για την χρόνια που διανύουμε; 

Ορίστε τι μας απάντησε!

Στη νούμερο ένα θέση βρίσκεται ο Νταμάρ Χάμλιν, που στις αρχές του χρόνου είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς σε αγώνα του NFL. Δεύτερη θέση ο επιθετικός της Παρί Σεν

Ζερμέν, Κιλιάν Εμπαπέ με το πολυσυζητημένο σενάριο της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τρίτη θέση, ο σύντροφος της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι.

Επόμενη θέση και νούμερο τέσσερα για το «ατίθασο» παιδί του NBA, Τζα Μοράντ, που έχει αποκλειστεί με ποινή 25 αγώνων στην πιο λαμπερή λίγκα. Πέμπτος στην λίστα ο Χάρι Κείν με την μεταγραφή του από την Τότεναμ στην Μπάγερν Μονάχου. Έκτη θέση ο ίσως καλύτερος τενίστας όλων των εποχών Νόβακ Τζόκοβιτς, έβδομη θέση για το παιδί θαύμα του Παγκόσμιου Τένις, Κάρλος Αλκαράθ.

Νούμερο οκτώ για τον παίκτη του κρίκετ από την Νέα Ζηλανδία, Ράσιν Ραβίντρα, ένατος ακόμη ένας αθλητής του κρίκετ, αυτή την φορά ο Ινδός, Σούμπαν Γκιλ. Την δεκάδα κλείνει ο Καϊρι Ίρβινγκ, ο πλέι μέικερ των Ντάλας Μάβερικς με τις «ιδιαίτερες» απόψεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα