Τόμιτς: "Δεν φοβόμαστε κανέναν" (video)

Την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός θα είναι πλήρης στα πλέι οφ, εξέφρασε στην κάμερα του novasports ο Μίλαν Τόμιτς, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν οποιονδήποτε αντίπαλο έρθει μπροστά τους.

Αναλυτικά:

«Δεχθήκαμε πολύ εύκολους πόντους στην τρίτη περίοδο. Πρέπει πάντα να συνεχίζεις να παίζεις καλές άμυνες σε αυτά τα παιχνίδια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε πάνω από 50 πόντους. Στο τέλος, το παιχνίδι
χάθηκε στο ένα σουτ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, όποιος και να είναι αντίπαλός μας στα πλέι οφ. Δεν φοβόμαστε κανέναν».

Για το αβαντάζ έδρας και τις διαφορές Ρεάλ-Ζαλγκίρις: «Παλεύαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα έδρας. Θα το έχουμε και τώρα θα δούμε ποιος θα είναι αντίπαλός μας. Και η Ρεάλ και η Ζαλγκίρις είναι πολύ καλές ομάδες, αλλά μετά το ματς της Ρεάλ θα μπορούμε να πούμε περισσότερα».

Για το πότε αναμένεται να γυρίσουν οι τραυματίες: «Πιστεύω ότι θα είμαστε πλήρεις επιτέλους. Δεν ήταν εύκολο σήμερα να παίξουμε ένα τέτοιο παιχνίδι με τόσες απουσίες. Φάνηκε πως μείναμε από ενέργεια. Μακάρι όλοι οι παίκτες να γυρίσουν και να είμαστε πλήρεις. Θα έχουμε δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, στα οποία θα είναι καλο να ενσωματωθούν οι τραυματίες».
Keywords
Τυχαία Θέματα