Τον Δεκαπενταύγουστο επιστρέφει το "Mindhunter"

Αντί για διακοπές, θα βλέπουμε Netflix.

Επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αποκτά η 2η σεζόν της σειράς του Netflix, "Mindhunter".

Τα νέα τα αποκάλυψε ο παραγωγός της σειράς, David Fincher, σε συνέντευξή του στο podcast του KCRW, "The Treatment". Σε αυτό είπε, "Δεν ξέρω αν πρέπει να το

πω, αλλά η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου".

Το EW μίλησε με το Netflix επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία.

Το "Mindhunter" είναι μια δραματική σειρά εγκλήματος του 1970 που δημιούργησε ο Joe Penhall και βασίζεται στο βιβλίο "Mindhunter: Inside the FBI's Elite Serial Crime Unit" του πράκτορα του FBI John E. Douglas και του Mark Olshaker.

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι David Fincher και Charlize Theron. Πρωταγωνιστούν οι Jonathan Groff, Holt McCallany, Anna Torv, Hannah Gross και Cameron Britton (στον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Ed Kemper).

Εξιστορεί τη ζωή του ειδικού πράκτορα του FBI, Holden Ford (Groff), ο οποίος μαζί με την συνεργάτιδά του Bill Tench (McCallany), ταξιδεύουν στις διάφορες φυλακές της χώρας για να μελετήσουν διάσημους κατά συρροήν δολοφόνους. Ο Ford δημιούργησε τις βάσεις για την ομάδα του FBI, Behavioral Science Unit.

Το 2017, ο Fincher είχε πει στο Billboard ότι η νέα σεζόν θα φέρει τις δολοφονίες παιδιών που έλαβαν χώρα στην Ατλάντα. Ωστόσο, ο ηθοποιός Damon Herriman έχει ενσωματωθεί στο cast ως Charles Manson, ένας ρόλο που του είναι ήδη γνωστός, καθώς ενσαρκώνει τον ίδιο δολοφόνο και στην ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood".

Ανυπομονείτε για την 2η σεζόν; Πείτε μας στα σχόλια. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN Greece Μια ματιά στον πρώτο κύκλο του επερχόμενου θριλερικού "Mindhunter"
Keywords
Τυχαία Θέματα