Τοράλ: «Οδηγός το πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των Κρητικών δήλωσε πως μοναδικός στόχος στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ είναι η νίκη. Ο Τοράλ παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο ματς δε θα είναι εύκολο για την ομάδα του. Ο Τοράλ μίλησε στο κανάλι του ΟΦΗ στο YouTube.

Αρχικά, ο Τοράλ

δήλωσε: «Όλοι γνωρίζουμε ότι τα πρώτα επτά ματς δεν έφεραν αρκετούς βαθμούς και δουλεύουμε σκληρά για να αλλάξει αυτό. Το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιζόμαστε απέναντι σε κάθε ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά αυτών των 45 λεπτών και για το επόμενο παιχνίδι να ξεκινάμε με την ίδια ένταση και να δείξουμε σε όλους ποιος είναι ο στόχος μας, και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο αγώνας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι δύσκολος. Βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση με τη δική μας, θα θέλουν κι αυτοί τη νίκη και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, απόλυτα επαγγελματίες και να παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Τέλος, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε: «Ήταν πολύ καλό για εμένα που αγωνίστηκα 45 λεπτά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια 60 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι καλά, και θα είμαι όλο και καλύτερα τις επόμενες εβδομάδες. Δουλεύω σκληρά για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση και να βοηθήσω την ομάδα. Ήμουν καλά στην προετοιμασία πριν έρθει ο τραυματισμό. Όλοι στην ομάδα εργάζονται πολύ σκληρά ώστε να είμαστε όλοι διαθέσιμοι και να βοηθήσουμε την ομάδα. Αυτό θέλουμε όλοι».

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τοράλ, Οδηγός, Ολυμπιακό,toral, odigos, olybiako