Τότεναμ: Ανακοίνωσε τον Αντόνιο Κόντε (pics)

Ο Κόντε υπέγραψε για τους επόμενους 18 μήνες με όρο επέκτασης της συνεργασίας του με τον λονδρέζικο σύλλογο και μετά το 2023. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο 52χρονος Ιταλός τεχνικός θα θα εισπράξει περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, ενώ ο ισχυρός άνδρας των “σπηρουνιών”, Ντάνιελ Λέβι, του υποσχέθηκε πως θα έχει στην διάθεση του 176 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές.

Buongiorno Antonio… pic.twitter.com/26wgcdcYED

Tottenham
Hotspur (@SpursOfficial) November 2, 2021

Ο Κόντε αποχώρησε πρωταθλητής από την Serie A και την Ίντερ και επιστρέφει στην Αγγλία για να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο Νούνο Εσπίριτο Σάντο που απολύθηκε από τον σύλλογο του βόρειου Λονδίνου μετά τα άσχημα αποτελέσματα και την ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-3).

We are delighted to announce the appointment of Antonio Conte as our Head Coach on a contract until the summer of 2023, with an option to extend.

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) November 2, 2021

Welcome to Tottenham Hotspur, Antonio Conte. pic.twitter.com/3faSqLW38g

Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) November 2, 2021

Ο Ιταλός έφυγε από την Ίντερ το καλοκαίρι μετά την ρήξη με την διοίκηση, αφού κέρδισε τον τέταρτο τίτλο του στη Serie A ως προπονητής, τον πρώτο μετά από 11 χρόνια για τους “νερατζούρι”. Στο διάστημα που περίμενε στο ακουστικό του για προτάσεις, είχε συνομιλίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αντικατάσταση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, αλλά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” αποφάσισαν να διατηρήσουν στον πάγκο τους τον Νορβηγό.

Ο νέος τεχνικός των Λονδρέζων άρχισε ήδη σαφάρι για ενίσχυση του ρόστερ με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Φάμπιο Παρατίτσι, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόσληψη του συμπατριώτη του. Έχει ήδη βάλει στο στόχαστρο πολλά αστέρια της Serie A, με πρώτο και καλύτερο τον Σέρβο επιθετικό της Φιορεντίνα, Ντούσαν Βλάχοβιτς, αλλά και τον Ιβοριανό μέσο της Μίλαν, Φρανκ Κεσί, που μένει ελεύθερος και δεν ανανεώνει με τους “ροσονέρι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα