Τούχελ: “Η Ρεάλ έχει εμπειρία στη διοργάνωση”

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλη εμπειρία, αφού έχει καταφέρει να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο τρεις διαδοχικές χρονιές δήλωσε ο Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός σημείωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι η Τσέλσι έχει να αποδείξει πράγματα κυρίως στον ίδιο της τον εαυτό.

“Δεν νομίζω ότι θα έχει καμία σχέση με το παιχνίδι της περασμένης σεζόν. Για την προετοιμασία αυτού του αγώνα, είδαμε τα τελευταία ματς της Ρεάλ αλλά όχι τους αγώνες της περσινής χρονιάς.

Το μόνο που θέλουμε είναι να παίξουμε με τον σωστό τρόπο, να είμαστε

συγκεντρωμένοι και στο καλύτερο μας επίπεδο, γιατί θα το χρειαστούμε. Τους αποκλείσαμε πέρυσι, αλλά έχουν νέο προπονητή, νέα ομάδα και θα υπάρχουν οπαδοί”, δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των “μπλε” και συμπλήρωσε:

“Κέρδισαν τρεις φορές στη σειρά μία διοργάνωση που είναι απίστευτα δύσκολη να κερδίσεις. Είναι φυσιολογικό να αλλάζουν τα πράγματα κάθε φορά, και αυτό τους συνέβη, αλλά είναι απολύτως απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι ομάδες με τέτοια εμπειρία, τέτοιο ένστικτο και τέτοια ποιότητα, ξέρουν πώς να παράγουν ειδικές παραστάσεις για ειδικές καταστάσεις, αλλά και για εμάς θα είναι μια μάλλον ιδιαίτερη περίσταση. Έχουμε πράγματα να αποδείξουμε, αύριο, πάλι, θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα στους εαυτούς μας, αυτός είναι ο στόχος”.

Στο τέλος ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στην ποιότητα του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά και των Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Κασεμίρο.

“Είπα πριν από δύο χρόνια ότι ο Μπενζεμά ήταν ίσως ο πιο υποτιμημένος παίκτης στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, ίσως αυτό δεν ισχύει πια. Παίζει για δεν ξέρω πια πόσα χρόνια ως νούμερο 9 για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτό λέει πολλά.

Και αυτό που έκανε για να οδηγήσει στην πρόκριση από τον προηγούμενο γύρο, ο τρόπος που ανέλαβε την ευθύνη, ο ουσιαστικός ρόλος που παίζει ως αρχηγός, τώρα, είναι πολύ εντυπωσιακό. Μπορούσαμε να δούμε τι συμβαίνει στην ομάδα όταν δεν είναι εκεί κατά τη διάρκεια του Clasico.

Είναι αναμφίβολα ένας παίκτης ξεχωριστός, ξεχωριστή προσωπικότητα. Αλλά θα ήταν άδικο να μιλήσουμε μόνο για αυτόν απέναντι στον Λούκα Μόντριτς, τον Τόνι Κρόος, τον Κασεμίρο και όλους τους άλλους που έχουν τόση επιτυχία για σχεδόν δέκα χρόνια. Είναι σπουδαίοι παίκτες των οποίων είμαι ειλικρινά οπαδός στη βάση, αλλά όχι σήμερα και όχι αύριο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τούχελ, “Η Ρεάλ,touchel, “i real