Τουλάχιστον υπάρχει μέλλον

Αν και ο Παναθηναϊκός παραμένει σε …επικίνδυνα νερά και το διοικητικό πρόβλημα ακόμα δεν έχει βρει απάντηση, υπάρχει μια …παρηγοριά. Η Ακαδημία του συλλόγου.

Η σημαντική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού αποδίδει καρπούς, οι «μικρές» ομάδες του Τριφυλλιού πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους και αρκετά ταλαντούχα παιδιά καρτερούν για την …προαγωγή και την ευκαιρία στην πρώτη
ομάδα. Διαβάστε στο novasports.gr για τα νέα “αστεράκια” του Παναθηναϊκού και τους παίκτες που αναμένεται να κάνουν το άλμα στους “μεγάλους”.

Οι …παλιοί

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός κάνει πράγματα και θαύματα με την Κ20 του Παναθηναϊκού. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο πρωτάθλημα και βασικότατο στέλεχος, ενώ μετράει και δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές με την ανδρική ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Οι Πράσινοι πιστεύουν στις δυνατότητες του ταχύτατου εξτρέμ και την επόμενη σεζόν αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Χρήστος Κουντουριώτης: Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε προαγωγή στον 20χρονο μεσοεπιθετικό και το …βάπτισμα του πυρός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες στην πρώτη του σεζόν στην ανδρική ομάδα, πήρε τις ευκαιρίες του σε τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Γιάννης Μπουζούκης: Το μέλλον του είναι αμφίβολο στο Τριφύλλι, καθώς εκκρεμεί η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του. Πάντως οι Πράσινοι κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο και σε περίπτωση παραμονής, αναμένεται να αποκτήσει ρόλο στον Παναθηναϊκό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι επόμενοι

Κώστας Αποστολάκης: Ο γιος του σπουδαίου Στράτου Αποστολάκη, βαδίζει στα ίδια χνάρια με τον πατέρα του, αν και αγωνίζεται σε διαφορετική θέση. Κεντρικός χαφ και “δεκάρι”, ο 19χρονος Κώστας έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του στην Κ20, ενώ ήδη κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Χρήστος Σέχου: Βασικός επιθετικός της Κ20 του Παναθηναϊκού, ο 18χρονος στράικερ με καταγωγή από την Αλβανία έδειξε δείγμα του ταλέντου του στο πρωτάθλημα Νέων, πήρε ...γεύση από την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις και πιθανότατα το καλοκαίρι θα πάρει την ...προαγωγή για τους “μεγάλους”.

Βαγγέλης Θεοχάρης: Ο 20χρονος χαφ συμμετέχει εδώ και καιρό στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού και περνάει από το ...μικροσκόπιο του Ουζουνίδη. Αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ, έχει έφεση στο γκολ και περιμένει τη ...σειρά του.

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει στην εφετινή Κ17 του Παναθηναϊκού. Ο 16χρονος Πατρινός μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του και δεν αποκλείται το καλοκαίρι να κάνει το άλμα στην πρώτη ομάδα.

Σωτήρης - Πολύκαρπος Αλεξανδρόπουλος: Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή, όσο και στην άμυνα (στόπερ και δεξί μπακ) και είναι από τους κορυφαίους παίκτες της Κ17 του Παναθηναϊκού. Αρχηγός στην εφηβική ομάδα του Τριφυλλιού και από τα πλέον ταλαντούχα παιδιά της “πράσινης” Ακαδημίας.

Παύλος Μαυρουδής: Σύγχρονο κεντρικό χαφ, με ικανότητα τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο στην οργάνωση του παιχνιδιού. Ο 16χρονος μέσος ξεχωρίζει για την ταχύτητα του και την αποφασιστικότητα του και είναι ...υποψήφιος για την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα