Τουράμ: Ο Μάρκους στα βήματα του Λιλιάν!

Τουράμ: Ο Μάρκους στα βήματα του Λιλιάν!iprintezΚυρ, 11/08/2020 - 14:08

Γεννήθηκε στην Πάρμα. Στην Ιταλία. Πριν από 23 χρόνια (1996-2001, 163 ματς). Όταν ο πατέρας του μεγαλουργούσε στο Ένιο Ταρντίνι (επικό τρεμπλ το 1999, Κύπελλο και Σούπερ Καπ Ιταλίας και Κύπελλο ΟΥΕΦΑ).

Από το 2014 είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Και το 2020 ο Ντιντιέ Ντεσάν τον κάλεσε για πρώτη φορά για να κάνει παρέα στον Εμπαπέ, στα ματς με Πορτογαλία και Σουηδία και το φιλικό με τη

Φινλανδία. 

Ο Μάρκους Τουράμ είναι γιος του θρυλικού αμυντικού από τη Γουαδελούπη Λιλιάν Τουράμ, με το ρεκόρ συμμετοχών στην εθνική (142). Και από το καλοκαίρι του 2019 μετά την Γκενγκάν στη Γαλλία βγάζει το παντεσπάνι του στη Γερμανία και την Γκλάντμπαχ, παρέα με τον Αλασάν Πλεά.

Με ρεκόρ καριέρας στη διετία, 13 γκολ. Και με εξαιρετική παρουσία στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ, σκοράροντας και τα δυο γκολ.

Ο Λιλιάν καμαρώνει δικαιολογημένα. Χαλάλι οι παρουσίες του στο γηπεδάκι της Γκενγκάν για να δει το γιο του να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα που αποτέλεσε απλώς τον βατήρα για την εκτόξευση. Σε άλλο πρωτάθλημα. Και σε άλλη χώρα.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Bundesliga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο Λιλιάν Tουράμ καμαρώνει δικαιολογημένα. Χαλάλι οι παρουσίες του στο γηπεδάκι της Γκενγκάν για να δει το γιο του... Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα