Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: 36χρονος πνίγηκε όταν προσπάθησε να πηδήξει σε καράβι που έφευγε

Τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Πειραιά, όπου ένας 36χρονος Έλληνας πνίγηκε στο λιμάνι προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 21:30, το πλοίο “Blue Horizon”, που εκτελούσε το δρομολόγιο ΠειραιάςΗράκλειο είχε λύσει τους κάβους και ξεκινούσε, με τον άτυχο άνδρα να προσπαθεί να πηδήξει από την προκυμαία για να προλάβει να επιβιβαστεί.

Ωστόσο, στην προσπάθειά

του να εισέλθει στο καράβι, έπεσε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός λίγο μετά.

“Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση” ήταν η ανακοίνωση που άκουσαν οι επιβάτες του πλοίου, ενώ το “Blue Horizon” είχε απομακρυνθεί μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.

Στελέχη του λιμενικού σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν ενώ την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας από το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά αναμένεται να ληφθούν καταθέσεις για το συμβάν από αυτόπτες μάρτυρες και το πλήρωμα στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Το πλοίο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ώρα θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα