Τσέλσι: Λύγισε ο Μεντί και απόσβεση!

Τσέλσι: Λύγισε ο Μεντί και απόσβεση!sdimolitΚυρ, 11/08/2020 - 00:45

Η Τσέλσι αναδείχθηκε βασίλισσα των μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ και στον αγώνα με την Σέφιλντ Γιονάιτεντ στο Λονδίνο πέντε από τις έξι κινήσεις του Λάμπαρντ έδωσαν τροφή για συζήτηση...Η Τσέλσι στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει πετύχει 14 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 1!

Ο Μεντί δέχτηκε το πρώτο του γκολ

από τότε που ήρθε στο Λονδίνο και φόρεσε την φανέλα της Τσέλσι. O Σενεγαλέζος κάθισε κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά στις 20 Οκτωβρίου απέναντι στη Σεβίλλη για το Europa League (0-0) και κράτησε σε πέντε διαδοχικά παιχνίδια ανέπαφη την εστία του. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεν που εκτόπισε τον Κέπα από το τέρμα των ''μπλε'', απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ λύγισε και δέχτηκε το πρώτο του γκολ από τον ΜακΓκόλντρικ στην αναμέτρηση του Στάμφορντ Μπριτζ (4-1). Ένα γκολ που έχουν μερίδιο ευθύνης περισσότερο οι αμυντικοί που εμπόδιζαν το οπτικό του πεδίο.

Για την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ ο Βραζιλιάνος Τιάγκο Σίλβα πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τους Λονδρέζους στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ο Μαροκινός Χακίμ Ζιγιάς, μοίρασε άλλες δύο ασίστ μετά την επιστροφή του από τραυματισμό και έφτασε τις τρεις στο πρωτάθλημα. Ακόμα ένα γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ πέτυχε ακόμα ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Μπεν Τσίλγουελ που είχε σκοράρει με τη Κρίσταλ Πάλας (4-0) αρχές Οκτωβρίου. Τέλος, ο Τίμο Βέρνερ έφτασε τα τέσσερα γκολ σε οχτώ συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ και πλέον είναι ο πρώτος σκόρερ της Τσέλσι ξεπερνώντας τον Ζορζίνιο που έμεινε στα 3!

Η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού, Κάι Χάβερτς, από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, έμεινε εκτός αποστολής.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Chelsea FC ΑΓΓΛΙΑ Η Τσέλσι αναδείχθηκε ''βασίλισσα'' των μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ και στον αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο πέντε από τις έξι κινήσεις του Λάμπαρντ έδωσαν τροφή για συζήτηση... Article publish on Κυρ, 11/08/2020 - 00:45 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα