Τσέλσι: Θέλει… πεινασμένους τους παίκτες ο Ποσετίνο

Ο Αργεντινός τεχνικός της Τσέλσι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, μετά την ισοπαλία 2-2 με την Μπέρνλι και την απώλεια βαθμών. Οι Λονδρέζοι βρίσκονται πλέον στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας και ο Ποσετίνο θέλει από την ομάδα του να γίνει πιο ανταγωνιστική.

Αρχικά, ο έμπειρος προπονητής δήλωσε: «Δείξαμε ότι δεν έχουμε ούτε την ικανότητα, ούτε την ενέργεια, ούτε την πείνα, ούτε το ελάχιστο που χρειάζεται για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Premier League. Είμαι

τόσο απογοητευμένος που πιστεύω ότι πια είναι θέμα μυαλού και όχι ποδιών. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι το ίδιο είμαι ανταγωνιστικός, με το παίζω απλά ποδόσφαιρο. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Και η ευθύνη ανήκει σε όλους. Πρέπει να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να επικοινωνούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός προπονητής συμπλήρωσε: «Πρέπει να το αποδεχθούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Την Πέμπτη έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εδώ και πρέπει να βρούμε την ενέργεια για να σηκώσουμε κεφάλι. Έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για όσα πρέπει να βελτιώσουμε σε κάθε τομέα. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα