Τσέλσι: Θέλει Στέρλινγκ…

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Τσέλσι κινείται έντονα για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι.
Η νέα ιδιοκτησία της Τσέλσι, υπό τον Τοντ Μπόλι, θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της ομάδας μετά από χρόνια και Βρετανούς ποδοσφαιριστές «πρώτης γραμμής», με τους «μπλε» να έχουν πλέον ως Νο1 επιλογή στη μεταγραφική λίστα τους τον Ραχίμ Στέρλινγκ.
Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, έπειτα από 7 χρόνια στο Etihad

έχει μπει στην transfer list της Μάντσεστερ Σίτι μαζί με τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, προκειμένου απ’ την πώλησή τους να εξοικονομηθούν χρήματα, αλλά και να «αδειάσει» χώρος στην επίθεση των «πολιτών» για την έλευση (και) του Ζοάο Φέλιξ.
Ο Τόμας Τούχελ θέλει να δώσει την ευκαιρία στον Στέρλινγκ να «αναγεννήσει» την καριέρα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» κι όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ επικοινώνησε προ ημερών μαζί του προκειμένου να του αναλύσει τις σκέψεις του και να τον πείσει να προτιμήσει την Τσέλσι απ’ τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του το προσεχές διάστημα.
Η κουβέντα των δύο ανδρών «…πήγε πολύ καλά» όπως επισημαίνει ο αγγλικός Τύπος με τον 27χρονο επιθετικό να δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τσέλσι, εφόσον βρεθεί πεδίο συνεννόησης και συμφωνίας με τη Σίτι για την πώλησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα