Τσιτσιπάς: «Να συνεχίσω αυτό το ταξίδι»

Ο Έλληνας τενίστας τόνισε πως νιώθει όμορφα που επέστρεψε στο κινεζικό τουρνουά και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την παρουσία του μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Παράλληλα, μίλησε και για το γεγονός πως ο αγώνας διεξήχθη με κλειστή την οροφή του γηπέδου.

Αρχικά, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος, είναι υπέροχο να επιστρέφεις στις νίκες, που επέστρεψε το tour στην Κίνα. Απουσιάσαμε μερικά χρόνια κι εγώ προσωπικά ανυπομονούσα να επιστρέψουν τα τουρνουά στο καλεντάρι. Είναι ωραία εποχή να είσαι στην Κίνα, οι συνθήκες δεν είναι υπερβολικές, οπότε είναι

ευχάριστο να αγωνίζεσαι. Συνειδητοποίησα εδώ ότι οι Κινέζοι είναι πολύ εργατικοί, υπομονετικοί και αυτό είναι κάτι που έχω προσέξει κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου. Υπάρχουν πολλά να μάθεις από εκείνους».

Στη συνέχεια, ο 25χρονος τενίστας τόνισε πως δεν είναι ο πιο έμπειρος στο τουρνουά: «Βοηθάει να έχεις φέρει στο παρελθόν καλά αποτελέσματα, ειδικά όταν επιστρέφεις σε μεγάλα τουρνουά. Έχω κάποιες εμπειρίες εδώ με διάφορους παίκτες, αλλά δεν είμαι και ο πιο έμπειρος. Ελπίζω να συνεχίσω αυτό το ταξίδι».

Τέλος, ο Έλληνας αθλητής μίλησε και για την κλειστή οροφή στο γήπεδο: «Αναρωτιόμουν πότε θα χρησιμοποιηθεί αυτή η οροφή και ήρθε αυτή η μέρα. Άκουσα ότι κλείνει με μεγάλη καθυστέρηση, είμαι χαρούμενος που δεν είχε νερό στο court».

Keywords
Τυχαία Θέματα