Τζέγκο: "Αυτοκτονήσαμε"

Τζέγκο: "Αυτοκτονήσαμε" antoniamath11Πέμ, 02/11/2021 - 00:36

Ο Τζέιμς Τζέγκο πιστεύει ότι ο Άρης αυτοκτόνησε στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Οι "κιτρινόμαυροι" ηττήθηκαν με 2-1 από τους "ερυθρόλευκους" στο πρώτο παιχνίδι της διοργάνωσης.  


«Είμαστε απογοητευμένοι. Θέλαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ.

Αυτό δεν επιτρέπεται απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα. Το 2-1 δεν είναι τραγικό αποτέλεσμα και μας δίνει ελπίδες για τη ρεβάνς.

Όμως η αλήθεια είναι πως αυτοκτονήσαμε με τα λάθη που κάναμε κι αυτό μας αφήνει μια πικρή γεύση. Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε, γιατί υπάρχει η ρεβάνς και το πρωτάθλημα μπροστά μας. Στόχος είναι να βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Το γκολ στα πρώτα δευτερόλεπτα ήταν κάτι αρνητικό, δυσκολευτήκαμε στα πρώτα 20-25 λεπτά και θα μπορούσαμε να είχαμε τεθεί εκτός αγώνα, αλλά έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να αντιδρούμε και το παλέψαμε. Η ομάδα έχει πίστη σε αυτό που κάνει και αν θέλουμε να γίνουμε η ομάδα που μπορούμε, θέλουμε να κερδίσουμε στη ρεβάνς. Είναι εφικτό να κερδίσουμε με 1-0 στον επαναληπτικό, γι’ αυτό ήρθε η ώρα να το δείξουμε». 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Τζέιμς Τζέγκο πιστεύει ότι ο Άρης αυτοκτόνησε στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 00:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα