Βαλένθια – Παναθηναϊκός AKTOR: Μονόδρομος το «διπλό» χωρίς Σλούκα

O Παναθηναϊκός AKTOR έκανε «ποδαρικό» με το… αριστερό το 2024. Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκαν στη Βιτόρια από την Μπασκόνια με 75-73 για την 18η αγωνιστική της Euroleague. Ο Κόντι Μίλερ – ΜακΙντάιρ έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού AKTOR, καθώς η ελληνική ομάδα «έκλεισε» τον πρώτο γύρο της ευρωπαϊκής διοργάνωσης

με τέσσερις νίκες. Το «τριφύλλι» υποχώρησε στο 10-8 στη βαθμολογία.

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague για τον Παναθηναϊκό AKTOR ολοκληρώνεται το βράδυ της Παρασκευής (05/01, 21:30, NS Prime) στη Βαλένθια, κόντρα στις «νυχτερίδες». Ο Τούρκος προπονητής δεν υπολγίζει τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ στο ιατρικό απουσιολόγιο προστέθηκε ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπασκόνια. Μάλιστα ο Έλληνας μπασκεμπολίστας ταλαιπωρείται με μυΐκο πρόβλημα στον προσαγωγό.

Η Βαλένθια προέρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές, οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 93-88 των Πρωταθλητών Τουρκίας και ανέβηκαν στο 10-8. Η ισπανική ομάδα αποδίδει καλύτερα στην έδρα της, μετρώντας επτά νίκες σε δέκα παιχνίδια. Μοναδικό πρόβλημα για τον Άλεξ Μπουμπρού ο Βίκτορ Κλαβέρ.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε τελευταία φορά νίκη στην Ιβηρική Χερσόνησο τον Φερβουάριο του 2019 κόντρα στην Γκραν Κανάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα