Βέστερλο: Παρελθόν ο κόουτς γιατί δεν έπαιζαν μπάλα (video)

Στα τελευταία έξι λεπτά του αγώνα της Βέστερλο με την Γκενκ, οι παίκτες του Ρικ ντε Μιλ απλά παρακολουθούσαν τους αντιπάλους τους να αλλάζουν την μπάλα. Έξι λεπτά.

So the six minutes of Westerlo and Genk taking the piss on Sunday has had an unexpected reaction – Westerlo have sacked boss Rik De Mil: “We cannot accept our values and standards would be questioned.” pic.twitter.com/1Sd5pGn6iR

Will Downing (@WillDowningComm) March 19, 2024

Με την ισοπαλία εκείνη την ώρα η Γκενκ έπαιρνε το εισιτήριο για το γκρουπ που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα ενώ η Βέστερλο θα έδινε την δική της μάχη για ένα εισιτήριο για το Conference στο αντίστοιχο γκρουπ.

Η εικόνα όμως δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση η οποία είπε άμεσα αντίο στον κόουτς Ντε Μιλ: “Θέλαμε να συνεργαστούμε για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη μαζί του όμως ήταν απαραίτητο να πάρουμε αυτή την απόφαση. Λυπούμαστε που πρέπει να λάβουμε αυτό το μέτρο όμως δεν θέλουμε να αμφισβητούνται από κανέναν οι αξίες και τα πρότυπά μας. Ευχαριστούμε τον Ρικ ντε Μιλ και του ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον” ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βέστερλο, Παρελθόν,vesterlo, parelthon