Βιέρι: “Καλύτερη η Ίντερ από τη Μίλαν”

Παράλληλα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποθέωσε τον Μενιάν και αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Ιταλίας.

“Είμαι χαρούμενος για τον Μαλντίνι που έκανε μία εκπληκτική δουλειά. Του δίνω συγχαρητήρια και για το γεγονός πως η ομάδα είναι πλέον καθαρή από χρέη. Βρήκαν τους κατάλληλους παίκτες και ο Πιόλι ήταν άξιος, ένα φαινόμενο“, δήλωσε αρχικά ο Βιέρι.

Αναφορικά με την Ίντερ και τη Γιουβέντους, σχολίασε: “Ως ομάδα η Ίντερ είναι πιο δυνατή από την Μίλαν, οι νερατζούρι έκαναν όμως ένα λάθος, στο ματς με την Μπολόνια. Κέρδισαν ωστόσο

το ιταλικό Super Cup και το Κύπελλο Ιταλίας ενώ νίκησαν και την Λίβερπουλ στο Champions League.

Η Γιουβέντους πρέπει να παλέψει για το πρωτάθλημα αλλά πρέπει να παίζει επίσης καλά επειδή είναι η Γιουβέντους. Φέτος έκανε απαίσια πράγματα. Πήραν και τον Βλάχοβιτς, εάν ο Ντούσαν έμενε στην Φλωρεντία, θα έβγαινε τέταρτη η Φιορεντίνα”.

Για τους παίκτες που τον εντυπωσίασαν τη φετινή σεζόν: “Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι αυτή τη στιγμή αναγκαίος για την Ίντερ. Ο Μενιάν είναι ο Φαν Μπάστεν των τερματοφυλάκων, είναι φαινόμενο που δεν σε αφήνει να βάζεις γκολ.

Στην Μίλαν έκαναν καλά που περίμεναν και τον Τονάλι και ξεπληρώθηκαν. Αυτός ο παίκτης θα είναι θεμελιώδης για το ιταλικό ποδόσφαιρο τα επόμενα 10 χρόνια”.

Τέλος, για την εθνική ομάδα της Ιταλίας, είπε: “Οι νέοι στην Ιταλία σφαγιάζονται από την κριτική. Στο εξωτερικό αντίθετα υπάρχει υπομονή και θέληση να τους περιμένουν. Εδώ μετράει μόνο το αποτέλεσμα και αν κάποιος δεν πάει καλά, όλοι λένε πως δεν είναι έτοιμος.

Δεν υπάρχει κουλτούρα, ο Μαντσίνι είναι ο μοναδικός θαραλλέος προπονητής, βρίσκει νέους παίκτες και τους βάζει να αγωνίζονται. Αυτή είναι η μοναδική στρατηγική. Αν λείπει ένας Βιέρι από αυτή την εθνική Ιταλίας; Κερδίσαμε Euro χωρίς τον Βιέρι”.

Keywords
Τυχαία Θέματα