Βιγιαρεάλ-Αλμερία 2-1: Λύτρωση στο 94′ με Σέρλοτ, νίκη με ανατροπή για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού (highlights)

Η Βιγιαρεάλ νίκησε 2-1 με ανατροπή την Αλμερία στο ‘Θεράμικα” για την 5η αγωνιστική στην Ισπανία και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας και δεύτερη μετά το διπλό επί της Μαγιόρκα νίκη στη σεζόν, στο ντεμπούτο του 55χρονου κόουτς Πατσέτα στη μετά-Σετιέν εποχή.

Το 0-1 ο Ακιέμε από πάσα του Ρομπερτόνε στο 44′ για να ισοφαρίσει ο Μορένο σε ασίστ του Ρομέρο στο 45+5′, με την Βιγιαρεάλ προβληματική στην ανάπτυξη στο πρώτο μέρος και την Αλμερία να χτυπάει στην κόντρα και να έχει ευκαιρίες και με τον Σουάρες. Το τελικό 2-1 ο Σέρλοτ σε σέντρα του Μορένο στο 94′!

Η

ενδεκάδα για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού σε 4-3-3: Γιέργκενσεν, Φόιτ, Γκάμπια αντί Κουένκα, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρομέρο αντί του τιμωρημένου Πεδράθα, Καπού, Παρέχο, Μπαένα, Ζεράρδ Μορένο, Σέρλοτ, Γέρεμι Πίνο, σε πρόβα για το ματς την Πέμπτη στο Γιουρόπα Λιγκ, στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των ομίλων.

Τέταρτη ήττα στα πέντε πρώτα στη σεζόν για την Αλμερία, πρώτη εκτός έδρας μετά τα τρία χαμένα εντός έδρας από Βαγιεκάνο, Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα. Μοναδικός βαθμός στο 1-1 εκτός με την Κάδιθ.

23o ματς των δυο ομάδων, 12 νίκες η Βιγιαρεάλ, 8 ισοπαλίες, 3 νίκες η Αλμερία, καμία στο “Θεράμικα”. 13 ματς αήττητη η Βιγιαρεάλ και στις δυο έδρες, έχει 4 σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (8-0 το 2018).

Keywords
Τυχαία Θέματα