Βιλνέβ: “Ο Χάμιλτον θα αντιδράσει μετά την ήττα από τον Φερστάπεν”

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στο νέο πρωτάθλημα της Formula 1 και έκανε τις προβλέψεις του.

Αρχικά, ο Βιλνέβ δήλωσε στην εφημερίδα “Gazzetta Dello Sport”: “Ο Φερστάπεν δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μάχη και οδήγησε όσο καλύτερα μπορούσε. Ο Χάμιλτον το γνωρίζει αυτό. Το ψυχολογικό χαστούκι να σου παίρνουν το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια σου είναι σκληρό. Ο Λιούις έχασε από τον Μαξ και αυτό πρέπει να τον πόνεσε. Όμως ποιος ξέρει

πώς θα επιστρέψει ο Χάμιλτον; Είναι κουρασμένος ή πιο αποφασισμένος από ποτέ; Αυτό είναι το ερώτημα”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος Καναδός πιλότος συμπλήρωσε: “Η μεγάλη δύναμη της Mercedes είναι ο κινητήρας. Ήταν καλύτερος από της Honda πέρυσι, και φέτος οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει αρκετά. Οπότε θα το διατηρήσουν. Επίσης, ο Λιούις γνωρίζει πώς να προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στους κανονισμούς αυτούς. Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως σε αλλαγές κανονισμών ο Άντριαν Νιούι είναι ο καλύτερος. Οπότε αναμένω μάχη με τη Red Bull”.

Τέλος, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής συμπλήρωσε: “Δε γνωρίζουμε ακόμα την πραγματική αξία του Ράσελ. Είναι αλήθεια πως ήταν καλός όταν αντικατέστησε τον Χάμιλτον στο Μπαχρέιν και ήταν πολύ εύκολο να αφήσει καλή εντύπωση στη Williams. Όμως παραμένει ένα ερωτηματικό πώς θα τα πάει σε μια μεγάλη ομάδα όταν ξεκινήσει να νιώθει την πίεση του Χάμιλτον. Ο Ράσελ έχει ταλέντο, αλλά το είναι το ταλέντο ενός πρωταθλητή ή σαν του Μπότας που είναι γρήγορος αλλά μπορεί να κάνει μόνο μερικούς καλούς αγώνες;”.

Keywords
Τυχαία Θέματα