Βήμα πρόκρισης για τον Λεβαδειακό!

Βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έκανε ο Λεβαδειακός, που επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 χάρη σε γκολ του Φαβάρο.

Σε κακό αγωνιστικό χώρο, εξαιτίας της βροχής, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούσαν. Το πρώτο ημίχρονο τις βρήκε ισόπαλες χωρίς γκολ. Άξιες αναφοράς ήταν μόνο κάποιες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο. Στο 13΄ ο Γιακουμάκης βρέθηκε απέναντι στον Γιαννίκογλου, πέρασε την
μπάλα κάτω από τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο κι έδιωξε ο Μπέριος. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, απείλησαν στο 17΄, όταν ο Σωτηρίου έκανε διπλή απόκρουση σε σουτ των Λίλα και Γιάκου, ενώ στο 20΄ νέο σουτ του Γιάκου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο βαρύς αγωνιστικός χώρος, δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 89ο λεπτό ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από μεγάλη απόσταση, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και έφτασε στον Φαβάρο που με σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Αυτό είναι το πρώτο γκολ για τον 25χρονο βραζιλιάνο φέτος, γκολ ωστόσο που έδωσε το προβάδισμα εν όψει του δεύτερου ματς για τον Λεβαδειακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα