Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερ. 1-1 : Η καλύτερη αλλαγή στην ιστορία

Παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και για αυτό φρόντισε η Ουνιόν Βερολίνου. Παρόλα αυτά βγήκε για ακόμη ένα ματς στο γήπεδο το δημιουργικό της πρόβλημα.

Ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο καλύτερες φάσεις ανήκαν στους γηπεδούχους με τον Σβάνμπεργκ να έχει δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ (15′) και τον Μαρμούς να αστοχεί σε τετ-α-τετ (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρμούς συνέχισε να χάνει ευκαιρίες (59′, 76′) ενώ στην μοναδική επίσκεψη της στην περιοχή της Βόλφσμπουργκ, η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι που το έκανε γκολ ο Γιουράνοβιτς (72′).

Στο

82ο λεπτό ο Νίκο Κόβατς αποφάσισε να κάνει τετραπλή αλλαγή.

Στο γήπεδο μπήκαν Μπάκου, Παρέδες, Καμίνσκι και Βίμερ και οι τέσσερις τους συνεργάστηκαν για να σκοράρει και να ισοφαρίσει ο Βίμερ σε 1-1, ενάμισι λεπτό μετά.

Πιθανότατα η καλύτερη τετραπλή αλλαγή στην ιστορία έδωσε βαθμό στην Βόλφσμπουργκ.

Βόλφσμπουργκ : Καστέλς – Φίσερ (82′ Μπάκου), Μπορνόου, Φαν ντε Φεν, Οτάβιο (82′ Καμίνσκι) – Γκιλαβογκί, Φ. Νμέτσα, Γκέρχαρντ (82′ Παρέδες), Σβάνμπεργκ (82′ Βίμερ) – Μαρμούς, Βιντ (64′ Λ. Νμέτσα)

Ουνιόν Βερ. : Ρούνοφ – Ντούκι (62′ Μπάουμγκαρτλ), Κνόχε, Λέιτε – Γιουράνοβιτς, Τόρσμπι, Κεντίρα (62′ Ζέγκουιν), Λαϊντουνί (77′ Χάμπερερ), Γκίσελμαν (62′ Ρουσιγιόν) – Μίχελ, Μπέκερ (85′ Μπέρενς)

Keywords
Τυχαία Θέματα