Βόλος – ΟΦΗ 0-2 : Επιβλητική νίκη με… άδικο σκορ!

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια από τις πιο εμφατικές και ίσως πιο εύκολες εκτός έδρας νίκες της σύγχρονης ιστορίας του, καθώς επικράτησε με σκορ 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η ομάδα της Κρήτης ήταν ανώτερη επιβάλλοντας το ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά. Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ισπανός Τοράλ, από ένα στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο

σκορ, βλέποντας – μεταξύ άλλων – και τέσσερις προσπάθειές τους να σταματάνε στα δοκάρια του Κλέϊμαν.

Η ομάδα της Μαγνησίας δεν άξιζε τίποτε καλύτερο από το ματς, γλιτώνοντας μάλλον από τύχη ένα πιο βαρύ σκορ, όχι άδικο εάν λάβουμε την εικόνα των δύο αντιπάλων στο Θεσσαλικό γήπεδο..

Μόλις το 7′ ο Τοράλ έδειξε τα “δόντια” του σουτάροντας στο δοκάρι του Κλέϊμαν. Στην επαναφορά της μπάλας ο Μεγιάδο σούταρε πάλι στα δοκάρια των γηπεδούχων!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ισπανός άνοιξε το σκορ με ένα ωραίο σουτ ενώ στο17′ “κατάφερε” να αστοχήσει προ κενής εστίας, αφού προηγουμένως είχε σημαδέψει το κάθετο δοκάρι ο Γκαγιέγος!

Στο 38′ ο Τοράλ είχε άλλη μια προσπάθεια στο δοκάρι ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σημάδεψε, με το δεξί πόδι, στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Μαρινάκη και κακή απόκορυση των αμυντικών του Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας έδειξε σφιγμό στο τελευταίο ημίωρο, ίσως και γιατί ο ΟΦΗ “κάθισε” σε αυτό το προβάδισμα που απέκτησε.. Θα μπορούσε με τις ευκαιρίες που χάθηκαν να πετύχει ένα γκολ ως το φινάλε..

Βέβαια με βάση τη ποδοσφαιρική “δικαιοσύνη”, στην ίδια λογική οι φιλοξενούμενοι “άξιζαν” κάτι πολύ καλύτερο, έχοντας χάσει τόσες ευκαιρίες ως το 65ο λεπτό..

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ
Κλέιμαν, Ρινέρ, Φεράρι, Ρομέρο, Γκουλέν (87′ Τερεζίου), Ορόζ (79’Ροζέριο), Τσοκάνης, Νίνης (46′ Φερνάντες), Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΟΦΗ
Βάτερμαν, Πασαλίδης, (71′ Διαμαντής) Μπαλογιάννης, Μαρινάκης, Βούρος, Τοράλ (78′ Σελίμοβιτς), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Καμάου (65′ Γρίβας), Φαν Ντάινεν (78′ Καστάνιος), Λάμπρου (78′ Στάϊκος)

Keywords
Τυχαία Θέματα