Βόλος – Παναιτωλικός 2-0: Νικητές και… τροπαιούχοι οι Βολιώτες (vids)

Με γκολ των Μραζ και Γκλάβτσιτς, ο Βόλος επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού στο Πανθεσσαλικό και κατέκτησε το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώθηκε στην πόλη της Μαγνησίας. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε μεγάλο διάστημα του αγώνα, άργησε να βγάλει αντίδραση ο Παναιτωλικός.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 4ο λεπτό για τους γηπεδούχους με γυριστό σουτ του Ταχάτου και επέμβαση του Γκρατερόλ, ενώ ο Παναιτωλικός είχε τη δική

του ευκαιρία στο 9ο λεπτό με σουτ του Κοντούρη.

Ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό, καθώς οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν λάθος που έγινε από τον Αναστασόπουλο και ο Μραζ με πλασέ από κοντινή απόσταση έκανε το 1-0.

Στο 21ο λεπτό ο Βόλος απείλησε τον Παναιτωλικό με σουτ του Ντέλετιτς, ενώ η ομάδα από τη Μαγνησία είχε άλλη μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Σιέλη στο 36ο λεπτό.

O Παναιτωλικός έκανε αισθητή την παρουσία του με μακρινό σουτ του Μπελεβώνη στο 40ο λεπτό και ο Βόλος απάντησε με σουτ του Ντέλετιτς έξω από την περιοχή.

Στο 53ο λεπτό ο Βόλος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ταχάτου από τον Αναστασόπουλο και ο Γκλάβτσιτς από την άσπρη βούλα έκανε το 2-0.

Μετά από αρκετή ώρα, ο Παναιτωλικός δημιούργσε ευκαιρία με τον Βοΐλη στο 60ο λεπτό και τη μπάλα μετά το πλασέ του να περνάει λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων, το μακρινό σουτ του Νικολάου στο 75′ δεν ανησύχησε τον Σιαμπάνη, ενώ ο Λιάβας έχασε σημαντική ευκαιρία με κεφαλιά στο 78ο λεπτό.

Τα “καναρίνια” έχασαν ευκαιρίες στο 82′ με τον Βοΐλη και στο 89ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, ωστόσο το φινάλε του αγώνα βρήκε τον Βόλο νικητή και… τροπαιούχο του τουρνουά.

Όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, όλα τα έσοδα από το φιλανθρωπικό τουρνουά θα διατεθούν σε δύο ιδρύματα της πόλης και συγκεκριμένα στο Ορφανοτροφείο Βόλου και την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Κρούζλιακ (25′ Σιέλης), Λούνα, Τσοκάνης (46′ Κίτσιος), Γκλάβτσιτς,Ταχάτος, Ντέλετιτς (46′ Mεταξάς), Μραζ

Παναιτωλικός: Γκρατερόλ (60′ Στεργιάκης), Κοντούρης, Οικονόμου (60′ Μπρούνο Ντουάρτε), Αναστασόπουλος (73′ Μλάντεν), Στάγιτς, Σκιαδάς (73′ Τσιγγάρας), Μπελεβώνης (73′ Μπουζούκης), Νικολάου, Φρεντ Ντουάρτε (73′ Λιάβας), Χατζηθεοδωρίδης, Βοΐλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα