Βόλος: Γ. Κούτσιας “Δεν γνωρίζω 100% τι θα γίνει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα”

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα κόντρα στη Λαμία, με δικό του γκολ έδωσε στον Βόλο το βαθμό της ισοπαλίας εδραιώνοντας την παρουσία της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Ο Γιώργος Κούτσιας προσυπέγραψε έναν πολύτιμο βαθμό για την ομάδα του και λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην κάμερα του Cosmote tv: «Όταν ο αντίπαλος καίγεται, θα βάλει αμυντικούς πίσω, είναι

λογικό. Αλλά στο δεύτερο μέρος με ένα στημένο καταφέραμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ θα παίξεις πιο επιθετικά. Εκεί έπρεπε να στοχεύσουμε με τη Λαμία κλεισμένη πίσω. Ανεβάσαμε τους ρυθμούς και γι’ αυτό βάλαμε το γκολ της ισοφάρισης και πήγαμε στο τέλος να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς».

Σ’ ερώτηση για το αν αυτό το γκολ ήταν και το τελευταίο του με τον Βόλο, καθώς η ομάδα στην οποία ανήκει, ο ΠΑΟΚ πραγματεύεται την πώλησή του στους Chicago Fire είπε: «Δεν ξέρω 100% ακόμα. Δεν είναι κάτι σίγουρο. Τις επόμενες μέρες θα μάθω».

Και συνέχισε σχετικά με την επικείμενη μετακίνησή του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού: «Ήταν μια μεταγραφή που δεν ήμουν σίγουρος ότι θα εξελισσόταν έτσι. Δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω 100%. Ποιες μέρες και πότε θα πάω γιατί έχω και τα ματς με την Εθνική ομάδα. Δεν γνωρίζω 100% τί θα γίνει. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Αλλά δεν είναι 100% σίγουρο. Ευελπιστώ ότι θα πάει καλά τις επόμενες μέρες. Είμαι συγκεντρωμένος στις προπονήσεις και πως θα βελτιώνομαι γιατί αυτό με νοιάζει. Είτε είμαι στην Αμερική, είτε στην Ευρώπη. Είτε στον ΠΑΟΚ, είτε στον Βόλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα