Βρέθηκε ο νέος Spock για το "Star Trek: Discovery"

"Live long and prosper."

Το "Star Trek Discovery" πρόσθεσε τον Ethan Peck στο cast του για να ενσαρκώσει τον Spock στην επερχόμενη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Ο Peck θα υποδυθεί τον αγαπημένο χαρακτήρα που έκανε γνωστό ο Leonard Nimoy στην αρχική σειρά. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Zachary Quinto ενσάρκωσε και αυτός τον χαρακτήρα στις πιο πρόσφατες ταινίες. Ο Peck έχει εμφανιστεί στα "That '70s Show", "Madame

Secretary", "Gossip Girl" και δάνεισε την φωνή του στον Gabriel Thorne στα "Halo 4" και "Halo 5: Guardians".

Ethan Peck

Ο Peck ευχαρίστησε την οικογένεια Nimoy μέσω του Twitter, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία που τράβηξαν μαζί.

Ο εκτελεστικός παραγωγός Alex Kurtzman είπε κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στο Comic-Con 2018 ότι ο Spock θα επιστρέψει για την 2η σεζόν, καθώς ο Captain Pike και το USS Enterprise θα συνεργαστούν με τον Michael Burnham και το πλήρωμα του Discovery.

“Μέσα στα 52 χρόνια τηλεόρασης και ταινιών και τα παράλληλα σύμπαντα, ο Spock παραμένει το μόνο μέλος του αρχικού πληρώματος που έχει εμφανιστεί σε κάθε εποχή του Star Trek” είπε ο Kurtzman. “Ο αείμνηστος Leonard Nimoy και μετά ο καταπληκτικός Zachary Quinto, έφεραν ασύγκριτη ανθρωπιά σε έναν χαρακτήρα που ήταν πάντα διχασμένος ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα.

"Ψάχναμε για μήνες τον ηθοποιό, ο οποίος όπως και οι προηγούμενοι, θα έφερναν την δική του ερμηνεία στον ρόλο. Έναν ηθοποιό που θα απέδιδε τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Spock, πέρα από την κοινή λογική: την εμπάθεια, την διαίσθηση, την συμπόνια, την σύγχυση και την επιθυμία", συνέχισε. "Ο Ethan Peck μπήκε στο δωμάτιο έχοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, γνωρίζοντας την ευθύνη που είχε απέναντι στον Leonard, στον Zack και στους fans, και έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση, να προστατέψει και να επεκτείνει την κληρονομιά του Spock. Έχοντας αυτό στο νου, χαιρόμαστε που τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια".

Το "Star Trek" και η συνδρομητική υπηρεσία του CBS ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι ο Patrick Stewart θα ενσαρκώσει ξανά τον Jean-Luc Picard για μια καινούργια σειρά.

Η 2η σεζόν του "Star Trek Discovery" θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2019 στο CBS All-Access.

IGN GreeceSDCC 2018: Νέα σειρά, ο Pike στο Discovery και μακρινά ταξίδια για το Star TrekΣτην κορυφή της δημοτικότητας διακτινίστηκε το "Star Trek: Discovery"Τέσσερις νέες σειρές αναπτύσσονται από τον showrunner του "Star Trek: Discovery"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα