Ξανά στο νοσοκομείο η Σάρα Καρμπονέρο

Ξανά στο νοσοκομείο η Σάρα ΚαρμπονέροosinteliΠέμ, 02/11/2021 - 18:24

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία, καθώς η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, εξαιτίας υποτροπής.

Η Σάρα Καρμπονέρο είχε διαγνωστεί με καρκίνο της μήτρας τον Μάιο του 2019, ωστόσο μετά από σκληρή μάχη και σειρά θεραπειών, κατάφερε να βγει νικήτρια από τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής της. Μάλιστα, τότε είχε επιλέξει η ίδια να γνωστοποιήσει το πρόβλημα υγείας, με

ένα πολύ "δυνατό" μήνυμα στα social media

Φαίνεται πάντως πως ο "αόρατος εχθρός" δεν έφυγε ποτέ. Και αυτό διότι όπως μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, η Σάρα Καρπονέρο παρουσίασε υποτροπή στην ασθένεια της και εισήχθη εσπευσμένα στην κλινική "Navarra" της Μαδρίτης. 

Περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο ευχή όλων είναι η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας να βγει ξανά νικήτρια από την άνιση αυτή μάχη. 

El cáncer vuelve a llegar a Sara Carbonero al quirófanohttps://t.co/wbUrIOxIwB#SaraCarbonero #Cáncer #Hospital pic.twitter.com/fA2HU55Mvc — donDiario.com (@don_Diario) February 11, 2021

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία, καθώς η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο, εξαιτίας υποτροπής.

Article publish on Πέμ, 02/11/2021 - 18:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα