Ξανά στο νοσοκομείο ο Νίκι Λάουντα

Πέντε μήνες μετά την μεταμόσχευση πνεύμονα, στην οποία υποβλήθηκε, ο Νίκι Λάουντα εισήχθη και πάλι στο νοσοκομείο λόγω γρίπης.

Τον περασμένο Αύγουστο ο θρύλος της F1 χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση πνεύμονα και γι' αυτό η παραμικρή υποψία ίωσης είναι ικανή να τον στείλει κατευθείαν στο νοσοκομείο!

Αυτό ακριβώς συνέβη τις τελευταίες ημέρες με τον 69χρονο πλέον, Νίκι Λάουντα να περνά την πόρτα νοσοκομείου της Αυστρίας αφού ταλαιπωρείται από γρίπη και αυτό μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές επιπλοκές.

Ο μη εκτελεστικός πρόεδρος
της Μερσέντες και τρις πρωταθλητής της F1 ήταν αδύνατον να εκπληρώσει τα επαγγελματικά του καθήκοντα στην ομάδα λόγω των προβλημάτων υγείας, που αντιμετώπισε, με αποτέλεσμα να χάσει το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν.

Το προσωπικό της Μερσέντες όμως δεν τον ξέχασε και φρόντισε να του αφιερώσει το πρωτάθλημα που κέρδισε η ομάδα, φορώντας μάλιστα κόκκινα καπέλα, παρόμοια με αυτά, που συνηθίζει να φορά ο Αυστριακός.

Από την πλευρά του ο Λάουντα έστειλε στην ομάδα και τους φίλους της Μερσέντες το δικό του μήνυμα, λέγοντας ότι ελπίζει να αναρρώσει πλήρως από την επέμβαση και να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στην πρεμιέρα της F1 τον Μάρτιο του 2019 στην Αυστραλία.

Ο θρυλικός Νίκι Λάουντα κατέκτησε το πρωτάθλημα της F1 το 1975, το 1977 και το 1984.
Keywords
Τυχαία Θέματα