Ξέσπασε ο Μήτρογλου, θρίαμβος για τη Μαρσέϊγ 0-9!

Εξ αρχής το έργο της Μαρσέϊγ σε αυτή τη φάση, του Γαλλικού κυπέλλου έμοιαζε ως η πιο εύκολη υπόθεση για τις ομάδες που έχουν ως στόχο να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Η ομάδα της Μασσαλίας απλοποίησε από νωρίς τα πράγματα στο στάδιο «Μαρσέλ Βερσέρ» στην πόλη Μπουργκ εν Μπρες της ανατολικής Γαλλίας.

Κερδισμένος από αυτό το κρεσέντο της Ο.Μ. ο Κώστας Μήτρογλου παίρνοντας τη θέση του βασικού για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι από τα τέλη Νοεμβρίου!

Οι γηπεδούχοι εκ των πραγμάτων υστερούσαν
ποιοτικά ως ένα συγκρότημα που παλεύει για την επιβίωσή του στις τελευταίες θέσης της 2ης κατηγορίας έχοντας πάντως αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Τουλούζ (2-0).

Μόλις στο 10ο λεπτό ο Βραζιλιάνος Λουίς Γκουστάβο με σουτ από τα 20 μέτρα έκανε το 0-1.
Δύο λεπτά αργότερα από την ίδια απόσταση ο Παγιέ εκτελώντας φάουλ έκανε το 0-2.

Χωρίς ανάσα, η Μαρσέϊγ πέτυχε 3ο γκολ στο 17’ μετά από συνδυασμό των Μήτρογλου – Οκάμπος και ιδανικό τέλειωμα του Αργεντίνου.

Κάπου εκεί ήρθε η ώρα να μπει στην ατζέντα του παιχνιδιού ο Έλληνας διεθνής φορ. Στο 20 λεπτό με κεφαλιά έκανε το 0-4 και είκοσι λεπτά πιο μετά με ένα ωραίο γκολ πέτυχε το 0-5 σκοράροντας για 2η φορά στο ματς.

Η διάθεση παρέμεινε περίπου η ίδια για τους παίκτες του Ραούλ Γκαρσία στην επανάληψη όπου ο Οκάμπος με δύο τέρματα στο 48ο και 71ο λεπτό έφτασε στο 0-7 το δείκτη του σκορ για να έρθει οκτώ λεπτά πιο μετά το 3ο προσωπικό τέρμα του Μήτρογλου!

Χατ – τρικ ακριβώς μετά από δύο χρόνια στην καριέρα του αφού κάτι ανάλογο είχε κάνει με την Μπενφίκα, αρχές Φλεβάρη το 2016 απέναντι στην Μπελενένσες για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Λίγο πριν το φινάλε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Ενζί διαμόρφωσε το τελικό 0-9 για την Μαρσέϊγ απέναντι στην Μπούργκ Περονάς σε μια από τις πιο όμορφες βραδιές της ιστορίας της.
Όλα καλά για την Ο.Μ. κι ακόμα καλύτερα για τον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος σκόραρε τρεις φορές, σε δεύτερο συνεχόμενο ματς της ομάδας του και σε μια σεζόν που πέρασε από χίλια κύματα για τον ίδιο μετά τις έντονες αμφισβητήσεις που βίωσε μέχρι το φινάλε του 2017!
Τουλάχιστον απόψε γνωρίζει την αποθέωση από τα Γαλλικά, κι όχι μόνον, Μέσα Ενημέρωσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα