Ξέσπασε σε κλάματα ο Παπαθεοδώρου

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την απάντηση ο Ηλίας Παπαθεοδώρου... Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα στην αίθουσα Τύπου στην ερώτηση για το πού θέλει να αφιερώσει την πρόκριση. Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την απάντηση.
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογό μας. Από την αρχή της χρονιάς ήταν ίσως ο πιο βασικός μας στόχος να διεκδικήσουμε έναν τίτλο. Νιώθουμε πολύ περήφανοι κι ικανοποιημένοι που καταφέραμε να οδηγήσουμε
την ομάδα σ' έναν τελικό. Είχαμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και ποιοτικά και ψυχολογικά. Ελέγχαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά αλλά η προσπάθειά μας ήταν πολύ μεγάλη για να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδού. Με αποφασιστικότητα χτίσαμε μια διαφορά που την κρατήσαμε με πολύ κόπο".
Είπε ακόμη: "Ηταν βασικό να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην την αφήσουμε να τρέξει. Δεν βλέπω μια ομάδα που θα κινδυνεύσει στην κατηγορία. Παίζει πολύ καλύτερο μπάσκετ κι έχει αλλάξει αγωνιστική κατεύθυνση. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τον παλμό και την ενθάρρυνση τους και χαιρόμαστε που τους κάναμε περήφανους. Εν μέσω μια δύσκολης χρονιάς είμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Εκπροσωπούμε τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη κι είμαστε σε τελικό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν κι η οποία ανταμείβεται. Καλή συνέχεια στην Κύμη. Για εμάς ξεκινά η προετοιμασία για την Κυριακή».
Για την αλλαγή στην απόδοση του β' μέρους, ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: "Υπάρχουν δύο πράγματα που συνέβαλλαν στο να μην έχουμε την ίδια λειτουργία. Από τη μέση του ημιχρόνου δεν είχαμε τον Γκος που έκανε ένεση λόγω μυϊκού σπασμού. Προσαρμόστηκε πολύ καλά η Κύμη και με επιθετική άμυνα περιόρισε τα ατού μας. Όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ και συμμετέχεις σ' έναν ημιτελικό, έχοντας και κάποιες αποτυχημένες προσπάθειες σίγουρα υπάρχει πίεση κι άγχος. Το σημαντικότερο ήταν η απουσία του Γκος κι η αλλαγή του παιχνιδιού από την Κύμη».
Για τον τελικό και για το πού αφιερώνει τη νίκη, είπε: "Ο αντίπαλος θα είναι μία από τις δυο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και κορυφαίες στην Ελλάδα. Πάμε ως αουτσάιντερ. Θα κάνουμε τα παντα για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δεν θέλω ν' αδικήσω κάποιον γιατί αξίζουν πολλοί αυτή την αφιέρωση».
Keywords
Τυχαία Θέματα