Υπάρχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους στο "X-Men: Dark Phoenix";

Να καθίσουμε να περιμένουμε;

Το "Dark Phoenix" κυκλοφόρησε και όλοι έχουμε την εξής απορία. Υπάρχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους; Να καθίσουμε να περιμένουμε ή είμαστε ελεύθεροι να αποχωρήσουμε με το άνοιγμα των φώτων;

Και η απάντηση με αυτήν την καίρια ερώτηση είναι, όχι. Δεν υπάρχει σκηνή μετά τους τίτλους τέλους ή στην μέση των τίτλων τέλους του "X-Men: Dark Phoenix".

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο προηγούμενες εισαγωγές στο franchise, "Days of Future

Past" και "Apocalypse" περιείχαν σκηνή στη μέση των τίτλων τέλους, αλλά όχι στο τέλος τους, όπως συμβαίνει με όλες τις ταινίες των Marvel/Disney.

Το "X-Men: Dark Phoenix" λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και αντλεί έμπνευση από την ομώνυμη σειρά κόμικς "Dark Phoenix Saga" της Marvel. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος είναι ο Simon Kinberg.

Πρωταγωνιστές είναι η Sophie Turner ως Jean Grey, James McAvoy ως Charles Xavier, Jennifer Lawrence ως Mystique και Evan Peters ως Quicksilver, Michael Fassbender ως Magneto, Nicholas Hoult ως Beast, Alexandra Shipp ως Storm, Andrew Stehlin ως Red Lotus, Kodi Smit-McPhee ως Nightcrawler και Kota Eberhardt ως Selene. Επίσης, η Jessica Chastain κατέχει τον ρόλο μιας shapeshifter που συναντά την Phoenix. Ο βραβευμένος με Όσκαρ συνθέτης Hans Zimmer συνέθεσε τη μουσική της ταινίας.

Η ταινία πέρασε από σαράντα κύματα μέχρι να υλοποιηθεί. Κάποιες σκηνές ξαναγυρίστηκαν και η ημερομηνία πρεμιέρας άλλαξε δύο φορές.

Η ταινία κυκλοφόρησε στις 6 Ιουνίου και φέρει κάποιους θανάτους. Ο Stan Lee δεν κάνει το καταξιωμένο του cameo σε αυτήν την ταινία. Μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΔιαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "X-Men: Dark Phoenix/Χ-Μen: Ο Μαύρος Φοίνικας"Dark Phoenix ReviewΤην πρωταγωνίστριά του παρουσιάζει η νέα αφίσα του "Dark Phoenix"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα