Υπαρκτό το ενδιαφέρον Παναθηναϊκού για Πίττα!

Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και ο Γιάννης Πίττας είναι μια περίπτωση που οι “πράσινοι” βλέπουν με καλό μάτι.

Βέβαια, η απόκτηση του 25χρονου ακραίου επιθετικού, που φέτος πέτυχε 10 γκολ δεν είναι εύκολη, καθώς για να τον αποκτήσουν οι “πράσινοι” θα πρέπει να δαπανήσουν ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αυτή είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο

του Πίττα με τους Πρωταθλητές Κύπρου με τα τοπικά Μέσα να αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μια πρώτη κρούση στον Απόλλωνα.

Πρόσφατα, με βάση όσα είχει δηλώσει στην εκπομπή Super Monday, ο Πίττας είχε μιλήσει για το μέλλον του και πιθανή μεταγραφή στο εξωτερικό:

“Σίγουρα το όνειρο κάθε παίκτη είναι να προσπαθήσει να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Εύχομαι και ευελπιστώ να έχω αυτή την ευκαιρία. Έχω συμβόλαιο με τον Απόλλωνα, ο πρώτος λόγος ανήκει στον Απόλλωνα και τον πρόεδρο, αλλά αν υπάρξει κάτι αξιόλογο από το εξωτερικό είμαι σίγουρος ότι δεν θα μου στερήσουν το μέλλον. Πλέον, τα στάνταρ είναι πολύ ψηλά στον Απόλλωνα. Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και νέο γήπεδο. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανεβάζουμε τον πήχη πιο ψηλά και για να κάνω το επόμενο βήμα θεωρώ ότι θα είναι κάτι μεγαλύτερο από εδώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα