Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Παρασκευής (26/04)

Αναλυτικά: Κριός

Η Σελήνη μεταβαίνει στον Τοξότη και τον 9ο σου, επαναφέροντας την κοινωνικότητα και την αισιοδοξία σου. Τώρα βλέπεις πρόσωπα και καταστάσεις με διαφορετική οπτική γωνία, αντιμετωπίζεις τα πράγματα με φιλοσοφία, και νιώθεις την ανάγκη για απόδραση από την καθημερινότητά σου. Ακόμα κι αν δεν προκύψουν ευκαιρίες για αλλαγή, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις θετικά οτιδήποτε εμφανιστεί. Το πρωί, η Σελήνη σχηματίζει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον 11ο σου, ενθαρρύνοντας σε ομαδικές δραστηριότητες και συνεργασίες με άτομα που έχουν παρόμοιες αξίες. Επιπλέον, θα έχεις εμπνεύσεις,

αντίληψη και διορατικότητα, καθώς και τη δυνατότητα να κατανοείς ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα.

Ταύρος

Καθώς η Σελήνη μεταβαίνει στο Τοξότη στον 8ο σου, εστιάζεις σε οικονομικά θέματα, φορολογικά ζητήματα, και πιθανές αποζημιώσεις από ασφάλειες κλπ. Συναισθηματικά, μπορεί να νιώθεις βαρύτητα, να έχεις έντονη διαίσθηση και να τάσσεσαι προς το να εξερευνείς τις σκέψεις και τα κίνητρα των άλλων. Οτιδήποτε μυστηριώδες ή κρυφό θα σε ενδιαφέρει, ενώ γενικά θα είσαι κάπως καχύποπτος/η. Το πρωί, η Σελήνη θα σχηματίσει ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον 10ο σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με άτομα επιρροής και εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Θα πραγματοποιήσεις επιτυχείς οικονομικές διαπραγματεύσεις, κρατώντας κάποιες εμμονές και προκαταλήψεις κρυφές. Σε σχέση με τα συναισθήματα, μπορεί να προκύψουν έντονες συζητήσεις με τον/τη σύντροφό σου σχετικά με τα οικονομικά.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στο Τοξότη στον 7ο σου, επικεντρώνεσαι στους άλλους, βλέποντας τα πράγματα από την οπτική τους και προσπαθώντας να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τη φιλοσοφική και κοινωνική σου διάθεση. Λειτουργείς ως ειρηνοποιός και αντιμετωπίζεις οτιδήποτε με σκεπτικισμό, γίνοντας αναποφάσιστος/η για να αποφύγεις την ευθύνη. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 9ο σου το πρωί, είσαι ευαίσθητος/η τόσο στις σχέσεις σου όσο και στις επαφές με ανθρώπους στο εξωτερικό, ίσως και με συγγενείς. Μια νομική υπόθεση εξελίσσεται θετικά, ενώ γενικά το κλίμα είναι ευχάριστο, ιδίως στον τομέα των σχέσεων, όπου νιώθεις έντονη ψυχική σύνδεση με τον/την αγαπημένο/η σου.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον 6ο σου, αναζητάς πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σου και εστιάζεις στις λεπτομέρειες στον επαγγελματικό σου χώρο. Είναι μια ημέρα ζήτησης και προσφοράς, και εσύ είσαι το ιδανικό άτομο για αυτήν τη δουλειά. Θα προσαρμόζεσαι εύκολα και οι σχέσεις με συναδέλφους και πελάτες θα είναι καλές, ιδίως το πρωί, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου. Ενδέχεται να υποβάλλεις έγγραφα σε δημόσιο φορέα για επίδομα ή αποζημίωση. Ωστόσο, στον αισθηματικό τομέα, ενδέχεται να μην έχεις ιδιαίτερη ερωτική διάθεση, καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και η κούραση μπορεί να τις βάλουν σε δεύτερη μοίρα.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 5ο σου, θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Θα ανακαλύψεις ό,τι εμποδίζει την αυτοέκφρασή σου και θα επικεντρωθείς στις επιθυμίες και ανάγκες σου. Γενικά, θα είσαι παιχνιδιάρικος/η, στοργικός/η και χαρούμενος/η, έτοιμος/η για φλερτ και ευχάριστες στιγμές. Αν είσαι σε σχέση, θα επικεντρωθείς στα παιδιά και στον ερωτικό σου σύντροφο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ερωτική και αισθησιακή πλευρά σου, και ενδέχεται να οδηγήσει σε μια νέα συνεργασία με κάποιον/α που νιώθεις ότι έχετε πολλά κοινά και ότι η σχέση σας υπερβαίνει τα απλά επαγγελματικά πλαίσια.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 4ο σου, επικεντρώνεσαι στην οικογένεια και το σπίτι. Η ανάγκη να ασχοληθείς με τεχνικές λεπτομέρειες μπορεί να σε κουράζει, αλλά η διάθεσή σου είναι πιο φρόντιστρη και αισιόδοξη. Προτιμάς να παραμένεις στο σπίτι και να αποφεύγεις την εξωτερική φασαρία, ενώ το πρωί, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, είσαι ευαισθητοποιημένος/η στις ανάγκες των γονιών σου και τους βοηθάς με πρακτικά ζητήματα. Έχεις τάση να παρελθοντολογείς και ενδέχεται να καλέσεις φίλους στο σπίτι για να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο Τοξότη στον 3ο σου, αισθάνεσαι μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία και επαφές. Οι απόψεις σου μπορεί να είναι υποκειμενικές, αλλά προσπαθείς να τις υποστηρίξεις με λογικά επιχειρήματα. Έχεις αισιόδοξες σκέψεις και φιλοσοφείς για πρόσωπα και καταστάσεις. Με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου, έχεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στον ερωτικό σου σύντροφο και στα παιδιά σου. Είσαι εξαιρετικός/η στις δημόσιες σχέσεις και τις εμπορικές συναλλαγές, με αυξημένες μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Στον ελεύθερο χρόνο σου, πιθανόν να θες να περάσεις χρόνο με αδερφικά και συγγενικά πρόσωπα για να μοιραστείτε τα νέα σας.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 2ο σου, η προσοχή σου επικεντρώνεται στις οικονομικές και συναισθηματικές κτήσεις, αναζητώντας την αίσθηση ασφάλειας. Είσαι εξαιρετικός/ή στις διαπραγματεύσεις και μπορεί να κλείσεις νέες εμπορικές συναλλαγές που θα σου φέρουν κέρδη, ειδικά αν αφορούν στην αγοραπωλησία ακινήτου. Θέλεις να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου και τις αξίες σου, προκειμένου να διατηρήσεις μακροπρόθεσμα την ασφάλειά σου. Συναισθηματικά αισθάνεσαι ασφαλής και αυτοπεποιθητικός/ή, πιθανώς να επιδιώκεις να σταθεροποιήσεις μια ερωτική σχέση. Αν δεν έχεις ερωτική σχέση αυτή την περίοδο, έχεις διάθεση για διασκέδαση και κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν αναμένεται να προκύψει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει καταλήξει στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αισθάνεσαι ελεύθερος/η να εκφράσεις τον εαυτό σου και την προσωπικότητά σου. Μπορεί να παρουσιαστείς ενίοτε εγωκεντρικός/η και υποκειμενικός/η, αλλά παράλληλα θα είσαι ευέλικτος/η και προσαρμοστικός/η σε διάφορες καταστάσεις, εφόσον η προσοχή εστιάζεται γύρω από εσένα. Αν και εκφράζεις εύκολα τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, οι σχέσεις σου, ειδικά οι αισθηματικές, ενδέχεται να βιώσουν παροδική κρίση. Στα μάτια των άλλων μπορεί να δείχνεις εγωιστικός/ή και αδιάφορος/η, αλλά κατά τις πρωινές ώρες, όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, θα είσαι πιο ευαισθητοποιημένος/η και βαθύς/ια στις σκέψεις σου. Αν σκοπεύεις να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν, αυτές οι ώρες θα είναι ιδανικές γι’ αυτό.

Αιγόκερως

Καταλαβαίνω ότι η ενέργεια σου αρχίζει να εστιάζεται προς την εσωτερική σου ζωή, με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 12ο σου. Είναι μια ημέρα που αισθάνεσαι την ανάγκη να απομονωθείς, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η και να βιώνεις μεταπτώσεις στα συναισθήματά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου το πρωί μπορεί να σε κατευθύνει προς οικονομικά θέματα και να αναζητήσεις σταθερότητα μέσω μιας δεύτερης εργασίας ή άλλων οικονομικών εναλλακτικών. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσεις διλήμματα και ανασφάλειες. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτές τις συναισθηματικές προκλήσεις με στοχοθετημένες και υγιείς στρατηγικές αυτοφροντίδας.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 11ο σου, η κοινωνική σου διάθεση ενισχύεται, και είσαι έτοιμος/η να απολαύσεις τον χρόνο σου με φίλους/ες. Η αισιόδοξη διάθεσή σου σε κάνει εγκάρδιο/η και ετοιμόλογο/η να μοιραστείς ιδέες και σχέδια για το μέλλον. Ενδέχεται να εκφράσεις ενδιαφέρον για κοινά θέματα και να επιθυμείς να οργανώσεις δραστηριότητες με τους φίλους σου, όπως ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η συλλογικότητα και η ομαδική δράση τραβούν το ενδιαφέρον σου, και μπορείς ακόμα να εξετάζεις την ιδέα να γίνεις μέλος μιας ομάδας ή κοινότητας. Επίσης, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου μπορεί να σε ενθαρρύνει να είσαι ανοιχτός/η και να μοιραστείς μυστικά ή βαθιές σκέψεις με κάποιον/α φίλο ή φίλη.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον Τοξότη στον 10ο σου, η προβολή σου στον επαγγελματικό χώρο θα είναι η κύρια σου προτεραιότητα σήμερα. Θα επικεντρωθείς αποκλειστικά στην καριέρα σου, εκφράζοντας τις φιλοδοξίες και τις ανάγκες σου. Θα δείξεις ενδιαφέρον σε επιχειρηματικές συναλλαγές και θα είσαι εξαιρετικός/η στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, ειδικά τις πρωινές ώρες όταν η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον 11ο σου. Επιπλέον, με τον Ερμή να επιστρέφει ορθόδρομο στον 2ο σου και λιγότερες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, θα αισθάνεσαι πιο αποτελεσματικός/ή στις επιχειρήσεις σου. Αν και τα οικογενειακά και αισθηματικά θέματα περνούν σε δεύτερη μοίρα, το βράδυ μπορεί να βρεθείς σε μια επαγγελματική συνάντηση ή κοινωνική υποχρέωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα