Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης (02/05)

Αναλυτικά: Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, η Σελήνη βρίσκεται στον 11ο σου, ενθαρρύνοντας την επιθυμία σου για ελευθερία στις δραστηριότητές σου, αλλά και την αντίδραση απέναντι σε οτιδήποτε μη καινοτόμο που δεν προωθεί την περαιτέρω εξέλιξή σου. Οτιδήποτε συντηρητικό και συμβατικό δεν φαίνεται να σε ενδιαφέρει, ειδικά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον 2ο σου. Μπορεί να προκύψουν έξοδα που ξεπερνούν τον προϋπολογισμό σου, ενώ το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε οδηγήσει σε οικονομικές ατασθαλίες καθώς προσπαθείς να επιτύχεις μακροπρόθεσμους στόχους.

Παράλληλα, θα δείχνεις γενναιόδωρος προς τους φίλους σου. Κατά την παρακάτω νύχτα, η Σελήνη θα μεταβεί στους Ιχθύες στον 12ο σου, προτείνοντας ανάγκη για απομόνωση από τη φασαρία και την πολυκοσμία.

Ταύρος

Σήμερα θα αντιμετωπίσεις δυσκολία στο να προσαρμοστείς και να είσαι συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στον 10ο σου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 1ο σου. Μπορεί να εμφανίσεις επιπολαιότητα ή ακόμη και αδιαφορία για εργασίες που πρέπει να εκτελέσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν λάθη που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου ή ακόμη και με τον εργοδότη σου. Στον τομέα των συναισθημάτων, μπορεί να παρουσιάσεις αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Πρόσεχε τις υπερβολές και προσπάθησε να διατηρήσεις την αυτοκυριαρχία σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτήν την περίοδο, σήμερα είναι μια κατάλληλη ημέρα για να απολαύσεις την ελευθερία σου χωρίς δεσμεύσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Σελήνη θα μεταβεί στους Ιχθύες στον 11ο σου, κάτι που θα κάνει τη διάθεσή σου πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή.

Δίδυμος

Σήμερα, θα αισθάνεσαι αρκετά θετική διάθεση, αλλά θα είναι αναγκαίο να ασχοληθείς κυρίως με δραστηριότητες που δεν είναι συνηθισμένες για σένα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 12ο σου. Μπορεί να νιώθεις τάση για ονειροπόληση και πνευματικές ασχολίες περισσότερο από πρακτικές, κάτι που μπορεί να επηρεάσει το καθημερινό σου πρόγραμμα. Θα έχεις αυξημένη επιθυμία για ελευθερία κινήσεων και είναι πιθανό να αποκαλυφθούν κρυμμένα μυστικά λόγω επιπολαιότητας. Θα είσαι αρκετά αισιόδοξος για ορισμένα σχέδια, ενώ στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τάση για κρυφές και μυστικές συναντήσεις. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η Σελήνη μεταβεί στους Ιχθύες στον 10ο σου, θα επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου καθήκοντα και στις εντυπώσεις που αφήνεις σε εργοδότες και συναδέλφους.

Καρκίνος

Σήμερα θα βιώσεις έντονες ανησυχίες σχετικά με υπαρξιακά ζητήματα, χωρίς να βρεις απαντήσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στον 8ο σου και θα νιώσεις συναισθηματικά φορτισμένος. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον 11ο σου θα προκαλέσει αντιδράσεις όταν νιώσεις ότι ανακινείς συναισθηματικά θέματα, αλλά η καλή είδηση είναι ότι θα υπάρξει θετική αλλαγή στη διάθεσή και τη ψυχολογία σου με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον 11ο σου. Αποφύγε να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου ή οτιδήποτε προκαλεί πίεση. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η Σελήνη μεταβεί στους Ιχθύες στον 9ο σου, θα αντιληφθείς μια αίσθηση αισιοδοξίας.

Λέων

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 7ο σου, θα νιώθεις αυξημένη κοινωνικότητα και διάθεση για επικοινωνία. Ωστόσο, με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 10ο σου, θα έχεις ενέργεια για να κάνεις πολλά πράγματα με τον σύντροφό σου, αλλά η αίσθηση υποχρέωσης μπορεί να σε εκνευρίζει. Αν χρειαστεί να αλλάξεις τα σχέδιά σου στον επαγγελματικό τομέα ή σε οτιδήποτε άλλο, μπορεί να αντιδράσεις έντονα, ακόμα και να καυγαδίσεις στη δουλειά για ασήμαντους λόγους. Προσπάθησε να μην αντιδράς υπερβολικά όταν προκαλείσαι. Το βράδυ, όταν η Σελήνη μεταβεί στους Ιχθύες, είναι πιθανό να ασχοληθείς με πληρωμές δανείων και οφειλών.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώθεις ότι ανήκεις στους πρακτικούς ανθρώπους και θα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με θέματα ρουτίνας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο στον 6ο σου. Ωστόσο, με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 9ο σου, κάτι πάντα θα προκύπτει που θα ανατρέπει τα σχέδιά σου και θα σε βγάζει εκτός προγράμματος. Από την άλλη πλευρά, θα νιώθεις πολύ χαλαρή και επιπόλαιη, ονειρευόμενος ταξίδια και την αγροτική ηρεμία των Πασχαλινών διακοπών, μην μπορώντας να επικεντρωθείς στα καθήκοντα σου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η Σελήνη μεταβεί στους Ιχθύες, θα έχεις κοινωνική διάθεση και θα αφιερώσεις τον χρόνο σου σε μηνύματα και τηλεφωνήματα για να περάσει πιο ευχάριστα η ώρα.

Ζυγός

Σήμερα θα νιώθεις αρκετά καλή διάθεση, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό Υδροχόο στον 5ο σου. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 8ο σου, παρόλο που είναι Μεγάλη Εβδομάδα, ξεχνάς έθιμα και παραδόσεις και νιώθεις έντονη ερωτική και σεξουαλική διάθεση χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις. Αυτό μπορεί να σε ελκύει προς άτομα που θεωρείς “απαγορευμένα”, οπότε είναι σημαντικό να μετριάσεις την επιπόλαιη συμπεριφορά σου, ειδικά αν είσαι δεσμευμένος/η, για να αποφύγεις διπλά αμαρτήματα. Επίσης, απαιτείται προσοχή στη διαχείριση οφειλών, καθώς δεν είναι η καλύτερη ημέρα για τα οικονομικά σου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν η Σελήνη μεταβεί στους Ιχθύες στον 6ο σου, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και να προγραμματίζεις τις αυριανές σου υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 4ο σου, θα αναζητάς την εσωτερική σου γαλήνη, αλλά θα βρίσκεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με προκλήσεις από άλλους που θα σε ενοχλούν με τη στάση τους. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Δία από τον 7ο σου, είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα με συνεργάτες ή συνεργάτιδες. Μπορεί να ξεσπάσεις και να αντιμετωπίσεις όλους και όλα με ένταση. Ο ή η σύντροφός σου μπορεί να επιθυμεί ελευθερίες που εσύ δυσκολεύεσαι να δώσεις, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε διαφωνίες. Το βράδυ, όταν η Σελήνη περάσει στους Ιχθύες στον 5ο σου, θα αισθάνεσαι καλύτερα και πιο ρομαντικά, και είναι στα χέρια σου να βελτιώσεις το κλίμα μεταξύ εσάς.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον φιλικό σου Υδροχόο στον 3ο και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 6ο σου, θα νιώθεις αυξημένη κινητικότητα για δουλειές ρουτίνας, ίσως και ένα κοντινό επαγγελματικό ταξίδι, και θα έχεις διάθεση για επικοινωνία και νέες γνωριμίες. Σε ό,τι αφορά τις δοσοληψίες σου, να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να είσαι αρκετά χαλαρός/η και να ξεφύγουν κάποια πράγματα. Ενώ μπορεί να σε εκνευρίσουν κάποιες ανατροπές στο πρόγραμμά σου και να έχεις ευερέθιστο νευρικό σύστημα, δεν είσαι εκείνος/εκείνη που χαλά εύκολα τη ζαχαρένια του. Το βράδυ, με την αλλαγή ζωδίου της Σελήνης που περνά στους Ιχθύς στον 4ο σου, η διάθεσή σου αλλάζει και γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός/η και ευαίσθητος/η με τα μέλη της οικογενείας σου.

Αιγόκερως

Δεν ακούγεται σαν μια εύκολη ημέρα για τα οικονομικά σου, ειδικά με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 2ο σου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία από τον 5ο σου. Η ανασφάλεια και η επιπολαιότητα μπορεί να δυσκολέψουν τις διαπραγματεύσεις και να οδηγήσουν σε λάθη στη διαχείριση των οικονομικών υποθέσεών σου. Συμβουλεύω να αποφύγεις τα ρίσκα και τις σπατάλες και να είσαι προσεκτικός/ή με τις αποφάσεις που λαμβάνεις. Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά των παιδιών σου, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να επικοινωνήσεις με ανοιχτό μυαλό. Αργά το βράδυ, με τη Σελήνη στους Ιχθύς στον 3ο σου, η διάθεσή σου μπορεί να βελτιωθεί και να είσαι πιο πρόθυμος/η να συζητήσεις. Προσπάθησε, ωστόσο, να διατηρήσεις την αντικειμενικότητά σου και να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι η ημέρα είναι αρκετά δυναμική και φορτισμένη για σένα, ειδικά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και τα τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Δία. Η εγωιστική συμπεριφορά και η δυσκολία να προσαρμοστείς σε κανόνες μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση με τους άλλους, ειδικά στο σπίτι και στην κοινωνία. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να διαχειριστείς αυτές τις εντάσεις με ψυχραιμία και να είσαι επίσης ευαισθητοποιημένος/η στις ανάγκες των άλλων. Σε σχέση με τον/την σύντροφό σου, η συμπεριφορά σου μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, εκτός αν και αυτός/ή έχει παρόμοιες διαθέσεις. Σε αυτήν την περίπτωση, η καλύτερη λύση ίσως είναι να βρείτε έναν τρόπο να συνεργαστείτε και να ακολουθήσετε έναν κοινό προγραμματισμό που να ικανοποιεί και τις ανάγκες και τις επιθυμίες και των δύο.

Ιχθύς

Φαίνεται ότι η σημερινή ημέρα είναι αρκετά εσωστρεφής και μυστικοπαθής για σένα, με τη Σελήνη στον Υδροχόο στον 12ο σου σπίτι. Τα τετράγωνα με τον Ουρανό και τον Δία από τον 3ο σου σπίτι μπορούν να δημιουργήσουν πίεση για εξωτερικευτική συμπεριφορά, αλλά είναι σημαντικό να παραμείνεις πιστός στον εσωτερικό σου κόσμο και να μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πιέσει να αλλάξεις αυτό που είσαι. Μην αφήνεις τους άλλους να σε παρασύρουν σε συμπεριφορές που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική σου ουσία. Είναι σημαντικό να παραμείνεις πιστός στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις συναναστροφές που μπορεί να σε ταράξουν περισσότερο από ό,τι να σε ενθαρρύνουν. Το βράδυ, με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου στον 1ο σου, μπορείς να νιώσεις αυτοκεντρικές τάσεις και να επικεντρωθείς μόνο στον εαυτό σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ισορροπία ανάμεσα στο να φροντίζεις τον εαυτό σου και στο να δείχνεις ενδιαφέρον για τους άλλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα