Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Πέμπτης (25/04)

Αναλυτικά: Κριός

Η οικονομική και συναισθηματική πτυχή επηρεάζονται για ακόμη μία φορά, καθώς η Σελήνη στον 8ο σου οίκο αντιμετωπίζει αντιθέσεις με τον Δία και τον Ουρανό από τον 2ο σου. Αρνείσαι να παραδεχτείς ότι οικονομικά βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση και αντιδράς με επιθετικό τρόπο αντί να αναζητήσεις λύσεις. Η αφέλεια και η εμπιστοσύνη στην τύχη δεν έφεραν ποτέ καλά αποτελέσματα. Όπως λένε οι έμπειροι, “Συν Αθηνά και χείρα κίνει”. Αργά το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τον 12ο σου, ελπίζουμε να ενεργοποιηθείς ακόμα και σε δεύτερο πλάνο και να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή

σου. Στον τομέα των σχέσεων, παρότι νιώθεις βαθιά συναισθήματα για τον εταίρο σου, είναι καιρός να αφήσεις λίγο ελεύθερα τα καλώδια.

Ταύρος

Η Σελήνη συνεχίζει να δημιουργεί αναταραχές και σήμερα, με τη θέση της στον 7ο σου οίκο. Νιώθεις εξάρτηση από τον αγαπημένο σου, αλλά οι αντιθέσεις με τον Δία και τον Ουρανό από τον 1ο σου οίκο σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η συμπεριφορά σου προκαλεί προβλήματα, με ξέσπασμα και οργή, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τη σχέση σου. Με την επιπολαιότητά σου, δεν θα επιτύχεις να βρεις δικιά σου πλευρά, διότι δεν υπάρχει. Το βράδυ, όμως, όταν η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 11ο σου οίκο, η διάθεσή σου θα βελτιωθεί και μπορεί ένα φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει να ξαναβρείς την επαφή με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να προκύψει μια ερωτική συνάντηση μέσα από τον φιλικό κύκλο.

Δίδυμος

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον 6ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 12ο σου, αναμένονται αρκετές ανατροπές στο πρόγραμμά σου κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτές οι ανατροπές θα σε αναστατώσουν, ιδίως καθώς μυστικά είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν. Είναι καλύτερο να τα αποκαλύψεις μόνος σου για να απελευθερωθείς από το άγχος και τα διλήμματα. Δεν αποκλείεται να έχει και ο αγαπημένος σου κάποια μυστικά που θα αποκαλυφθούν. Αργότερα, η κατάσταση θα βελτιωθεί κάπως όταν η Σελήνη σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τον 10ο σου οίκο, ειδικά αν εργάζεσαι τις βραδινές ώρες. Οτιδήποτε και να συμβεί, θα αντιμετωπίσεις την κατάσταση με αποφασιστικότητα, έχοντας αυξημένη ενέργεια και δράση.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιον από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η Σελήνη από τον 5ο σου οίκο σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 11ο σου. Παρά τη γενική σου χαρούμενη και επιπόλαιη διάθεση και την τάση να εκφράζεις τον εαυτό σου αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων, κάποιος διαφωνεί έντονα μαζί σου και εκφράζει τη δυσαρέσκειά του. Το βράδυ, όταν η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 9ο σου οίκο, θα νιώσεις αυξημένη ερωτική διάθεση και μπορεί να ανταλλάξεις φλερταριστά μηνύματα στο διαδίκτυο. Αν είσαι σε σχέση, θα επιλέξετε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σπάσετε τη ρουτίνα. Σε κάθε περίπτωση, η βραδιά θα είναι πολύ καλύτερη από το πρωί.

Λέων

Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες για σένα, και η σημερινή συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο, με τη Σελήνη στον 4ο σου οίκο να σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 10ο σου οίκο. Το κλίμα στον χώρο της καριέρας εξακολουθεί να είναι φορτισμένο, και εσύ δεν έχεις διάθεση να πας ούτε στη δουλειά. Μπορείς ακόμη να αποφασίσεις να φύγεις αν δεν αντέξεις άλλο τη συμπεριφορά των συνεργατών και του εργοδότη. Θα είσαι συναισθηματικά φορτισμένος, και είναι πιθανό να ξεσπάσεις στο σπίτι, καθώς τα προβλήματα της δουλειάς θα επηρεάζουν την κατάστασή σου και αντίστροφα. Το βράδυ, όμως, θα έχεις καλύτερη διάθεση με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 8ο σου οίκο, ενώ είναι πιθανό να ωφεληθείς από μια κληρονομική υπόθεση. Στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις αυξημένες ερωτικές επιθυμίες.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον 3ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο σου, πρόκειται να αντιμετωπίσεις αρκετές ανατροπές στις καθημερινές σου συναντήσεις και επαφές. Κάποια ραντεβού ενδέχεται να ακυρωθούν, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διάρκεια της μετακίνησής σου, ειδικά αν οδηγείς. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να έχεις επιπόλαιες ή ακόμη και ριζοσπαστικές απόψεις και να προκαλείς με τα λεγόμενά σου στις συζητήσεις. Λόγω έλλειψης αντικειμενικότητας, φρόντισε να μην δίνεις υποσχέσεις που δεν έχεις πρόθεση να τηρήσεις. Το βράδυ, όταν σχηματίζεται το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 7ο σου οίκο, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με τον αγαπημένο σου, ενώ πιθανότατα θα κάνετε μια βόλτα μαζί.

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον 2ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 8ο σου, η προσοχή σου εξακολουθεί να είναι εστιασμένη στον οικονομικό τομέα. Όσο κι αν προσπαθείς να διαχειριστείς τα έσοδα και τα έξοδα σου με σταθερότητα, πάντα υπάρχουν ανασφάλειες και απρόοπτα που σε ταλαιπωρούν. Και σήμερα, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάτι ξαφνικό και απρόσμενο που θα σε βγάλει εκτός εαυτού, ενώ είναι πιθανό να μην καταφέρεις να διαχειριστείς σωστά τα οικονομικά σου και να κάνεις άσκοπες αγορές. Το βράδυ, όμως, όταν η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 6ο σου οίκο, θα αισθανθείς καλύτερα, θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση σου και την ενέργειά σου, και θα είσαι σε θέση να οργανώσεις λεπτομερώς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Νιώθεις συνεχώς πως οι άλλοι σε προκαλούν με τη στάση τους, αλλά δεν συνειδητοποιείς πως η δική σου εμμονή με τον εαυτό σου έχει δημιουργήσει προβλήματα. Με τη Σελήνη στον 1ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 7ο σου, πρόκειται να ξεσπάσουν ξαφνικά άνευ προηγουμένου ξεσπάσματα λόγω της άκαμπτης στάσης σου, η οποία προκαλεί αντιδράσεις και επαναστατικές διαθέσεις τόσο από τον/την σύντροφό σου όσο και από τους/τις συνεργάτες σου. Ωστόσο, το βράδυ, τα πράγματα θα βελτιωθούν ειδικά με τον/την αγαπημένο/η σου, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 5ο σου οίκο. Θα νιώσεις αυξημένη ερωτική διάθεση και θα έχεις όρεξη για αγκαλιές, φιλιά και οτιδήποτε άλλο προκύψει. Αν είσαι μόνος/η, θα φλερτάρεις αδιακρίτως και δύσκολα θα δέχεσαι τα όχι και τα μη.

Τοξότης

Αισθάνεσαι συναισθηματικά φορτισμένος και δεν είναι τυχαίο με τη Σελήνη στον 12ο σου, να ζεις μια είδηση δράματος μέσα από σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Η αντίθεσή της με τον Δία και τον Ουρανό από τον 6ο σου οίκο θα σε απομακρύνει από την ηρεμία σου, επιβάλλοντας σου να ασχοληθείς με τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Γενικότερα, στο πρόγραμμά σου θα προκύψουν ανατροπές που θα σε ταρακουνήσουν ακόμη περισσότερο. Δύσκολα θα μπορέσεις να επικεντρωθείς, οπότε απόφυγε δύσκολες ή εξαιρετικά κουραστικές εργασίες. Το βράδυ, όμως, που θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 4ο σου οίκο, θα νιώσεις την θαλπωρή της οικογένειας και του σπιτιού, θα είσαι πιο ενεργός και θα νοσταλγήσεις παλιές καλές στιγμές, αισθανόμενος πιο ασφαλής σε συναισθηματικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον 11ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 5ο σου οίκο, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις την αλλόκοτη και επιπόλαιη συμπεριφορά των παιδιών σου. Μπορεί να εκδηλώσουν επαναστατική συμπεριφορά ή ακόμη και να προκαλέσουν προβλήματα στη σχέση σου με ένα φιλικό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό ο/η αγαπημένος/η σου να νευριάσει μαζί σου επειδή νιώθεις την ανάγκη να περνάς περισσότερο χρόνο με την παρέα σου παρά μαζί του/ης. Αν σου “βάλει το μαχαίρι στον λαιμό”, μάλλον θα επιλέξεις να βγεις μόνος/η παρά μαζί του/ης, τουλάχιστον για σήμερα. Το βράδυ που θα σχηματιστεί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον 3ο σου οίκο, θα νιώσεις αυξημένη κοινωνικότητα και θα έχεις συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σου σχέδια.

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον 10ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 2ο σου οίκο, είναι πιθανό να αντιμετωπίζεις αναταράξεις στο σπίτι με την οικογένειά σου, κάτι που σε εμποδίζει να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου. Παλεύεις για να μην δώσεις κανένα περιθώριο για σχόλια που θα δημιουργήσουν περαιτέρω ένταση, αλλά σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο να το επιτύχεις αυτό. Έχεις την ανάγκη να αποδεσμευτείς από τα οικογενειακά βάρη και ευθύνες, αλλά καθώς προσπαθείς να το κάνεις αυτό, μπορεί να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε λάθος τόπο και χρόνο. Προσπάθησε να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να αποφύγεις αντιδραστικές και ακραίες συμπεριφορές. Το βράδυ, όμως, θα βρεθείς σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, με τη Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον 2ο σου οίκο. Θα είσαι πιο δραστήριος/α και ενεργητικός/η, θα ανακτήσεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και τη διάθεση να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια κοινωνική υποχρέωση, που θα σου προσφέρει ανακούφιση.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη στον 9ο σου οίκο και σε αντίθεση με τον Δία και τον Ουρανό από τον 3ο σου οίκο, αισθάνεσαι την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητά σου, και αυτή η αντίθεση θα σου δώσει την ευκαιρία να το κάνεις. Ωστόσο, ορισμένες από αυτές τις ανατροπές μπορεί να σε αποσυντονίσουν, οπότε να είσαι προσεκτικός στις ευχές σου. Στις συζητήσεις σου, προσπάθησε να είσαι προσεκτικός και να αποφεύγεις την αντιδραστικότητα, καθώς επίσης να μη δίνεις υποσχέσεις που ενδέχεται να μην μπορέσεις να τηρήσεις. Το βράδυ που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη από τον 1ο σου οίκο, θα νιώσεις καλύτερα, με βελτιωμένη διάθεση και δραστηριότητα. Οτιδήποτε και να προκύψει, θα το αντιμετωπίσεις με δυναμικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζώδια, Πέμπτης 2504,zodia, pebtis 2504