Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τετάρτης (24/04)

Αναλυτικά:Κριός

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας τον 8ο σου και τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 11ο σου, σε καλεί να αναπτυχθείς τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι ορισμένα όνειρα και στόχοι απαιτούν δύσκολες διαδικασίες και οικονομική προσπάθεια για να υλοποιηθούν. Μέσω αυτών των προκλήσεων που συνδέονται με τους οικονομικούς πόρους που λαμβάνεις από άλλους, θα επιδιώξεις να επηρεάσεις την κατάσταση προς όφελός σου. Θα ανακαλύψεις την εντυπωσιακή δύναμη και αντοχή που διαθέτεις για να αγωνιστείς για τα δικαιώματά

σου ή τις αξίες σου. Αν είσαι σε σχέση, είτε ερωτευμένος/η είτε χωρισμένος/η, η επιθυμία σου για δικαιοσύνη ή η ανάγκη να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιδράσεις.

Ταύρος

Η σημερινή Πανσέληνος, που εμφανίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 7ο σου και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 10ο σου, θα επηρεάσει σημαντικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά τον γάμο σου και τις συνεργασίες σου. Με πάθος, θα αγωνιστείς για τα δικαιώματά σου, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα σε μια συνεργασία λόγω έντονης πίεσης και επιρροής από πρόσωπα με κύρος και εξουσία. Αυτή δεν είναι εποχή για αντιστάσεις, καθώς θα δυσκολευτείς ακόμη περισσότερο. Ωστόσο, πιθανόν να μην αντέξεις τις πιέσεις ούτε στον επαγγελματικό ούτε στον αισθηματικό τομέα, εκφράζοντας τα συναισθήματά σου με βίαια ξεσπάσματα ή με μια ψυχρή και ψυχολογική αντιπαράθεση. Ίσως αυτή είναι η στιγμή να συνειδητοποιήσεις και να διευκρινίσεις κατά πόσον μπορείς να εξαρτάσαι από άλλους ή να είσαι αυτόνομος/η.

Δίδυμος

Η σημερινή Πανσέληνος εμφανίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζοντας τον 6ο σου τομέα, και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον 9ο σου τομέα, υποδεικνύοντας πιθανές ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι οι καθημερινές υποχρεώσεις σου δεν σου επιτρέπουν πάντα να ξεφύγεις από τη ρουτίνα, παρά τις προσπάθειές σου. Αυτή η στάση μπορεί να προκαλέσει επιπρόσθετο άγχος και να επηρεάσει την ισορροπία σου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να επικεντρωθείς σε πιο παραγωγικές δραστηριότητες για να αυξήσεις την αποδοτικότητά σου. Μπορεί επίσης η εργασιακή σου κατάσταση να είναι αποπνικτική και να χρειαστεί να εκφράσεις την αντίδρασή σου για αλλαγές που θα καταστήσουν το περιβάλλον πιο υποστηρικτικό. Σε κάθε περίπτωση, τις επόμενες ημέρες θα επικεντρωθείς σε πρακτικά θέματα και στην υγεία και ευεξία σου γενικότερα.

Καρκίνος

Με τη σημερινή Πανσέληνο στο ζώδιο του Σκορπιού στον 5ο σου τομέα και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, αναμένεται να βιώσεις έντονα πάθη και εσωτερικές συγκρούσεις σχετικά με θέματα που αφορούν τα παιδιά σου ή τον/την ερωτικό σου σύντροφο. Μπορεί μια σχέση να φτάσει σε οριστικό τέλος, παρά το γεγονός ότι ο ανάδρομος Ερμής υπονοεί το αντίθετο. Αναμένονται βαθιά, έντονα και μάλιστα βίαια συναισθήματα. Ενδέχεται να εκδηλωθούν εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας και συγκρούσεις σχετικά με οικονομικά θέματα με τα παιδιά σου. Η Πανσέληνος προτρέπει να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά έχει αξία για εσένα και σου παρέχει συναισθηματική και υλική επικάλυψη. Αποφύγετε επενδύσεις, οικονομικά ρίσκα και ανοίγματα διότι υπάρχει κίνδυνος να βρεθείτε χρεωμένοι, αν επιτρέψετε στα πάθη σας να σας κυριεύσουν.

Λέων

Η σημερινή Πανσέληνος θα είναι αρκετά πιεστική για εσένα, καθώς θα συμβεί στον Σκορπιό στον 4ο σου τομέα και θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου τομέα. Θα αναζωπυρωθούν νοσταλγικές σκέψεις για αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή σου, ενώ ο ψυχικός σου κόσμος θα επηρεαστεί έντονα, ανακινώντας παλαιά γεγονότα και λάθη στις σχέσεις με την οικογένεια, τον γάμο και τον/τη σύντροφό σου. Είναι πιθανό ο/η σύντροφός σου να ασκήσει συναισθηματική πίεση, εκβιάζοντάς σε ψυχολογικά για να απομακρυνθείς από την οικογένειά σου. Ακόμη και αν έχει δίκιο σε κάποια θέματα, η στάση και η συμπεριφορά του/της μπορεί να σε απωθήσουν. Η έντονη χειραγώγηση και η ενδεχόμενη βίαιη στάση του/της μπορεί να σε οδηγήσουν σε αντίθετες κατευθύνσεις. Ίσως χρειαστεί να συνειδητοποιήσεις ποιοι/ες είναι εκείνοι/ες που είναι τοξικοί στη ζωή σου.

Παρθένος

Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού στον 3ο σου τομέα και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου τομέα επηρεάζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι και εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να προσπαθήσεις μέσω διαφόρων τεχνάσματων και ψυχολογικών παιχνιδιών να επηρεάσεις την εκτέλεση των καθημερινών σου υποχρεώσεων και συναλλαγών, ή αντίστροφα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις καθημερινές σου δραστηριότητες ως δικαιολογία για να ζητήσεις βοήθεια από αδέλφια και συγγενείς. Ορισμένες επαγγελματικές μετακινήσεις μπορεί να σε πιέσουν και να προκαλέσουν επιπλέον άγχος, ενώ, εάν είσαι μαθητής/τρια, ορισμένες υποχρεώσεις ενδέχεται να σου αφαιρέσουν χρόνο από τα μαθήματά σου, ειδικά αν προετοιμάζεσαι για εξετάσεις πρόκλησης για την είσοδό σου στο πανεπιστήμιο.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στον 2ο σου τομέα και σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 5ο σου τομέα θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικά και αισθηματικά θέματα. Στην καλύτερη περίπτωση, μπορεί να φέρει την αποπληρωμή ενός χρέους, ενώ στη χειρότερη, μπορείς να δεχτείς έντονες πιέσεις τόσο από τον/τη σύντροφό σου όσο και από τα παιδιά σου, προκειμένου να αποσπάσουν περισσότερα χρήματα. Σε πιο συναισθηματικό επίπεδο, είναι πιθανό να νιώσεις ζήλια για τον/τη σύντροφό σου και να αναδύσουν ανασφάλειες. Το αίτημα της Πανσελήνου για εσένα είναι να συνειδητοποιήσεις και να δεις καθαρά τις αξίες στη ζωή σου. Η υπερβολική προσκόλληση στα υλικά αγαθά μπορεί να απωθήσει ανθρώπους από κοντά σου. Παρά το έντονο πάθος για τον/την αγαπημένο/η σου, η συμπεριφορά σου ενδέχεται να δείχνει το αντίθετο.

Σκορπιός

Καθώς η Πανσέληνος κορυφώνεται στο ζώδιό σου στον 1ο σου τομέα και βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να εκδηλώσεις τάσεις αποκλειστικότητας και επιβολής. Οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν, και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι, τα προβλήματα θα ξεκινούν από εσένα. Αντί να προσπαθείς να εξομαλύνεις τις καταστάσεις, θα τις αντιμετωπίζεις προσωπικά και θα νιώθεις ότι είσαι απομονωμένος. Αντί να υιοθετείς σκέψεις εκδίκησης, είναι σημαντικό να ανταποκριθείς στις ανάγκες των άλλων. Κοίταξε μέσα σου, αναγνώρισε τα λάθη και τις αδυναμίες σου και προσπάθησε να εξελιχθείς ως άνθρωπος χωρίς να αποποιηθείς τον εαυτό σου. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις με το σπίτι και την οικογένειά σου μπορεί να σε πιέσουν, επομένως επιδίωξε να τις ξεπεράσεις χωρίς να μένεις εμμονή. Ίσως είναι προτιμότερο να εκφράσεις τους φόβους και τις ανησυχίες σου σε άτομα που μπορούν να σε κατανοήσουν και να σε υποστηρίξουν.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού στον 12ο σου τομέα και θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου τομέα, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο απωθημένα από χρόνια, έντονες ανασφάλειες, ανησυχίες για το μέλλον, διλήμματα και φοβίες που είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Μπορείς να νιώσεις την ανάγκη να εκφραστείς με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, ίσως πιο δυναμικό, ενώ υποσυνείδητα θα αντιδράς σύμφωνα με τις συναισθηματικές σου παρορμήσεις, προκαλώντας έκπληξη με τη στάση σου σε άλλους. Γενικότερα, αυτή η Πανσέληνος θα επηρεάσει το συναισθηματικό σου επίπεδο, επομένως είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να περιορίσεις τις αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, καθώς και τα αρνητικά σενάρια που δημιουργείς στο μυαλό σου. Μπορεί να αισθανθείς εξασθένηση και την ανάγκη να μείνεις μόνος, αλλά αυτό δεν θα σου συνιστούσα. Προσπάθησε να είσαι με αισιόδοξους και χαρούμενους ανθρώπους και να αποφύγεις τις παρανομίες και τις τοξικές ουσίες.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που κορυφώνεται στο ζώδιο του Σκορπιού στον 11ο σου οίκο και είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 2ο σου οίκο, θα επηρεάσει κυρίως τον τομέα των στόχων σου και τον φιλικό κύκλο. Τα σχέδια και οι φιλοδοξίες για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, αν και τα έχεις, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι δύσκολα να υλοποιηθούν παρά τις προσπάθειές σου. Ενδέχεται να έχεις βασιστεί σε ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμοι, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τις ανασφάλειές σου και τον δισταγμό σου στο ποιον να εμπιστευτείς. Επίσης, μην αποκλείεται να προκύψουν θέματα με την οικογένειά σου σχετικά με πατρική περιουσία, και ενδέχεται να βρεθείς σε θέση να δίνεις χρήματα χωρίς να είσαι βέβαιος για την επιστροφή τους ή τον χρόνο που θα πάρει.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος φαίνεται να είναι ένας σημαντικός σταθμός για σένα, καθώς επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων σου και την επαγγελματική σου πορεία. Η ανάγκη σου να ελέγξεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε ανατροπές και δυσκολίες στις επαγγελματικές σου σχέσεις. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να φανούν ξαφνικές, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ρίζες στο παρελθόν και ήδη έχουν καλλιεργηθεί. Το να αντιμετωπίσεις αυτές τις αλλαγές δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορεί να σου προσφέρει τη δυνατότητα να ανανεωθείς και να απαλλαγείς από εξαρτήσεις και εμμονές. Ενδέχεται να είναι μια ευκαιρία για να αναζητήσεις νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό σου χώρο, να εξερευνήσεις τη δυνατότητα μετάθεσης ή ακόμη και να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Παρά τις δυσκολίες, αυτές οι αλλαγές μπορεί να σου προσφέρουν μια νέα αρχή και μια ευκαιρία για ανανέωση και ανάπτυξη.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος αυτή, που επηρεάζει τον 9ο σου οίκο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον 12ο σου, φαίνεται να φέρνει μια σειρά από προκλήσεις και πιθανά προβλήματα. Η πιθανότητα προβλημάτων με το νόμο είναι υπαρκτή, ιδίως αν υπήρξες εμπλεκόμενος σε παρανομίες ή παρασκηνιακές δραστηριότητες. Εάν αυτό συμβεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Σε συναισθηματικό επίπεδο, είναι πιθανό να βυθιστείς ακόμα περισσότερο σε σκέψεις, ανησυχίες και φοβίες. Ωστόσο, αντί να αντιμετωπίσεις αυτά τα συναισθήματα, είναι πιθανό να τα θάψεις ακόμα πιο βαθιά, με αποτέλεσμα να ενισχύσεις τις ενοχές και τις φοβίες σου. Συνολικά, αυτή η Πανσέληνος φαίνεται να είναι μια περίοδος που απαιτεί προσοχή και προσοχή στις πράξεις και τις αποφάσεις σου. Ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με το νόμο, συγγενείς ή ακόμα και ταξίδια στο εξωτερικό. Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός και να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε προκλήσεις αναδειχθούν με σύνεση και αντοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα