Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις της Τρίτης (09/04)

Αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου το πρωί, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή σου και την ενέργειά σου. Κατά τις πρωινές ώρες, μπορεί να νιώθεις πιο ενεργητικός και δραστήριος, οπότε είναι καλή ιδέα να αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια για να επιτελέσεις δουλειές και καθήκοντα. Από το μεσημέρι, όμως, η Σελήνη θα μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας πιθανώς μια αλλαγή στη στάση σου. Μπορεί να νιώθεις περισσότερο αποσπασμένος και πιο προσανατολισμένος προς δραστηριότητες που σου προσφέρουν αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας. Αυτό μπορεί να σημαίνει

ότι θα δίνεις προτεραιότητα σε θέματα οικονομικής φύσης και άλλες δραστηριότητες που σε καθησυχάζουν. Ωστόσο, πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια σχετικά με οικονομικά ζητήματα και να επηρεάσει την αντίληψή σου για το μέλλον. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσεις πιέσεις από φίλους ή συνεργάτες που θέλουν να συζητήσουν νέα σχέδια ή προτάσεις, ενώ εσύ μπορεί να μην είσαι έτοιμος οικονομικά να τα υποστηρίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο του Κριού στον 12ο σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις κάπως χαμένος συναισθηματικά και ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να προτιμάς να αποφύγεις την επαφή με άλλους ανθρώπους. Από το μεσημέρι και μετά, ωστόσο, η διάθεσή σου θα αλλάξει σταδιακά. Αρχικά, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 10ο σου, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις πίεση από τον εργοδότη σου και να βρεις δύσκολο να μην αντιδράσεις, προκειμένου να μην επηρεαστεί η σχέση σας. Ωστόσο, μετά την επίδραση αυτής της πίεσης, είναι πιθανό να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες, αισθανόμενος πιο κοινωνικός. Θα δίνεις σημασία στην ευημερία σου και είναι πιθανό να χρειάζεσαι τη στήριξη ανθρώπων που εμπιστεύεσαι και γνωρίζεις ότι θα σε στηρίξουν. Θα πρέπει να προσέξεις να μην πάρεις υπερβολικά προσωπικά τα πράγματα και να βρεις έναν τρόπο να ξεχωρίσεις την προσωπική σου ευημερία από τις επαγγελματικές πιέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Τις πρωινές ώρες, με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 11ο σου, αναμένεται να είναι αρκετά δραστήριες. Θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις και να συναντήσεις φίλους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ιδεώδη και να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια και προγράμματα. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη μεταφερθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 12ο σου, μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να απομονωθείς για να σκεφτείς, να ξεκουραστείς ή απλά να ηρεμήσεις. Με το τετράγωνο Σελήνης/Πλούτωνα από τον 9ο σου, μπορεί να αντιμετωπίσεις πίεση σχετικά με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, σπουδές ή μια νομική υπόθεση, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει φόβους και διλήματα σχετικά με το πώς να τα διαχειριστείς. Επειδή η φαντασία σου ενδέχεται να είναι ενεργή, προσπάθησε να μην υπερβάλλεις στη δημιουργία σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, καθώς αυτό μπορεί να ενισχύσει τις ανασφάλειες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον 10ο σου, αναμένεται να είσαι εστιασμένος στις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Θα έχεις τη σημαντική αποστολή να μην δώσεις αφορμή για κακόβουλες κριτικές, γι’ αυτό θα πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να ολοκληρώσεις τα καθήκοντά σου με επιτυχία. Το μεσημέρι, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να χαλαρώσεις αρκετά και να γίνεις περισσότερο κοινωνικός. Παρόλα αυτά, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 8ο σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φοβίες σχετικά με μελλοντικά σχέδια λόγω οικονομικών δυσκολιών. Ωστόσο, εκτός από αυτές τις ώρες, η ημέρα σου αναμένεται να βελτιωθεί και μέσα από την επαφή σου με φιλικά άτομα ή από τη συμμετοχή σου σε ομαδικές δραστηριότητες, καθώς θα μπορέσεις να απολαύσεις ευχάριστες και ανάλαφρες στιγμές.

ΛΕΩΝ

Η πρόσχαρη και αισιόδοξη διάθεση συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον Κριό στον 9ο σου. Αναμένεται να είσαι αρκετά δραστήριος προκειμένου να ασχοληθείς με δραστηριότητες που δεν είναι συνηθισμένες. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη μεταφερθεί στο ζώδιο του Ταύρου στον 10ο σου, θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην εντύπωση που δίνεις στους άλλους, ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν κύρος και εξουσία, εάν θέλεις να σε πάρουν στα σοβαρά. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 7ο σου, ενδέχεται να νιώσεις πίεση λόγω ενός συνεργάτη, και μπορεί να αντιδράσεις με έντονα συναισθήματα. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον έλεγχο και την πειθαρχία σου ώστε να αποφύγεις να μετανιώσεις αργότερα για τις αντιδράσεις σου. Συνεπώς, εστίασε στο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου με σύνεση και ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες και τα χρέη φαίνεται ακόμη να σε απασχολούν, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να κινείται στον 8ο σου, προκαλώντας συναισθηματική ανησυχία. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, αναμένεται να αλλάξει σταδιακά η διάθεσή σου και να γίνεις πιο αισιόδοξος και κοινωνικός. Αρχικά, ωστόσο, με το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Πλούτωνα από τον 6ο σου, οι καθημερινές υποχρεώσεις θα σε πιέσουν να τις διαχειριστείς. Αν καταφέρεις να τις ολοκληρώσεις και να τις τακτοποιήσεις, τότε μπορείς να αφιερώσεις το υπόλοιπο της ημέρας σου σε θέματα που σε ενδιαφέρουν και σε εμπνέουν πνευματικά. Ενδέχεται να επιλέξεις να διαβάσεις, να επικοινωνήσεις μέσω διαδικτύου ή να συμμετάσχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να κινείται στον 7ο σου, συνεχίζεις να έχεις επαφές με συνεργάτες και να οργανώνεις ραντεβού και συμφωνίες, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό στον 7ο σου. Η διάθεσή σου είναι εξαρτημένη από τους άλλους, ιδίως από τον/την αγαπημένο/η σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 8ο σου, η ψυχολογία σου θα υποχωρήσει. Κυρίως κατά τις ώρες που θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα σου, θα νιώθεις συναισθηματική πίεση από τις υποχρεώσεις των παιδιών σου και θα αντιμετωπίζεις ανασφάλειες σχετικά με οικονομικά θέματα, αφού νιώθεις πως δεν μπορείς να καλύψεις τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Στον αισθηματικό τομέα, είναι πιθανό να εκδηλώσεις ζήλειες, να εμφανίσεις εμμονές και φοβίες και να κουράσεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τον/την σύντροφό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρωί είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τις τελευταίες εκκρεμότητες ρουτίνας, όπως λογαριασμούς, γραφειοκρατικές υποθέσεις κ.λπ., όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό και στον 6ο σου. Το μεσημέρι, όταν η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 7ο σου, θα επιθυμήσεις να κοινωνικοποιηθείς και να έχεις την παρουσία ανθρώπων γύρω σου, επιδιώκοντας την αποδοχή τους και προσπαθώντας να συνεννοηθείς μαζί τους, προκειμένου να μην αισθάνεσαι μοναξιά. Ωστόσο, με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 4ο σου, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με τον/την σύντροφό σου λόγω της οικογένειάς σου. Επηρεάζεσαι σημαντικά από τους δικούς σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες στη σχέση σου με τον/την αγαπημένο/η σου. Γι’ αυτό, φρόντισε να μην επηρεάζονται τα προσωπικά σου ζητήματα από τους δικούς σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρωί σου υπόσχεται να είναι αρκετά ευχάριστο καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 5ο σου. Θα νιώθεις δραστήριος/α, αισιόδοξος/η και ρομαντικός/η. Ωστόσο, δεν βρίσκεσαι σε διακοπές και αυτό θα το αντιληφθείς μόλις η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 6ο σου, όπου οι υποχρεώσεις θα αρχίσουν να εμφανίζονται μπροστά σου. Κάποια πράγματα θα πρέπει να τα οργανώσεις και να τα βάλεις σε τάξη. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον 3ο σου, είναι πιθανό να προκύψει ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα σε ζορίσει και θα σε πιέσει συναισθηματικά. Ενδέχεται στο τέλος της ημέρας να νιώθεις κατάκοπος/η και να μην έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα, καθώς θα έχεις εξαντλήσει την ενέργειά σου. Φρόντισε να φας καλά, να πάρεις βιταμίνες και να ξεκουραστείς για να χαλαρώσεις από το άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί, αφιερώνεις χρόνο σε θέματα σπιτιού και γενικότερα σε προσωπικές υποθέσεις, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον 4ο σου. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά, που θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου στον 5ο σου, θα έχεις σταδιακά καλύτερη διάθεση. Ειδικά όσο περνά η ώρα, αρχικά με το τετράγωνο προς τον Πλούτωνα από τον 2ο σου, ενδέχεται να νιώσεις έντονα συναισθήματα όπως βίαια ένστικτα και εμπάθειες προς τον/την ερωτικό/ή σύντροφό σου. Κτητικότητα και ζήλεια μπορεί να επιφέρουν περισσότερες ανασφάλειες και φοβίες, γι’ αυτό είναι σημαντικό να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου. Αργότερα, θα γίνεις πιο ρομαντικός/ή και ερωτικός/ή, και αν είσαι ελεύθερος/η αυτήν την περίοδο, μπορείς να επιδιώξεις να βγεις και να φλερτάρεις. Αν δεν έχεις αυτήν την επιλογή, μπορείς να απολαύσεις τις καλλιτεχνικές ασχολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την πρωία, με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Κριό στον τρίτο σου τομέα, αναμένονται πολλές συναλλαγές, δοσοληψίες και γραφειοκρατικές εργασίες. Θα είσαι απασχολημένος με εξωτερικές δουλειές που θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι. Αφού η Σελήνη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και στον τέταρτο σου τομέα, οι υποχρεώσεις θα στραφούν προς το σπίτι και την οικογένειά σου. Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον πρώτο σου τομέα, μπορεί να είσαι εμμονικός και να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και επιθυμίες, οδηγώντας σε θέματα και εντάσεις που, εντούτοις, θα είναι παροδικά. Σημείωσε πως μπορεί να νιώσεις τύψεις και ενοχές αργότερα, όταν περάσει αυτή η διάθεση. Επίσης, μπορεί να παρουσιάσεις παρόμοια συμπεριφορά και απέναντι στον/στην σύντροφό σου, με την πιθανότητα να εμφανιστεί μια τρομερή εξάρτηση. Φρόντισε να διατηρήσεις ισορροπία και να μην υπερβείς τα όρια, προκειμένου να αποφύγεις προβλήματα και αρνητικά συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ

Το πρωί, με τη Σελήνη ακόμα στον Κριό και στο δεύτερο σου τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς να αντιμετωπίσεις προβλήματα. Όταν η Σελήνη μεταβεί στο ζώδιο του Ταύρου και στον τρίτο σου τομέα το μεσημέρι, θα νιώσεις πιο χαλαρός και θα είσαι πιο διαθέσιμος για κοινωνικές επαφές με συγγενείς, αδέρφια και γείτονες. Ωστόσο, λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον δωδέκατο σου τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν διάφορα απωθημένα που έχεις στο υποσυνείδητό σου. Ενδέχεται να νιώθεις ότι είσαι θύμα και να εκμεταλλεύεται ο οποιοσδήποτε το επιθυμεί. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσεις αυτές τις τάσεις και να μην επιτρέψεις στη φαντασία σου να δημιουργήσει σενάρια που μπορεί να σε οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Φρόντισε να διατηρήσεις την ισορροπία σου και να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με λογική, αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία προβλημάτων που θα σε κυριεύουν αργότερα με ενοχές χωρίς λόγο.

Keywords
Τυχαία Θέματα