Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις του Σαββάτου

Αναλυτικά: Κριός

Με την θετική επίδραση του εξάγωνου Άρη-Ουρανού, θα επικεντρωθείς στην αύξηση των εσόδων σου με διακριτικό τρόπο, αποφεύγοντας παράλληλα παρανομίες ή βλαβερές πράξεις. Θα αντιμετωπίσεις τους ενδοιασμούς και τις αναστολές σου με αυτοπεποίθηση, αγνοώντας τυχόν αρνητικές απόψεις από άλλους. Αν και η αντίθεση της Σελήνης/Άρη στον 6ο/12ο σου μπορεί να προκαλέσει κάποιο στρες, η πίστη στον εαυτό σου, ενισχυμένη από τα τρίγωνα Σελήνης/Δία/Ουρανού από τον 2ο σου σημείο, θα σε καθοδηγήσει προς την επιτυχία. Κατά τις πιο απαιτητικές στιγμές, αποφεύγε την υπερβολική σωματική κόπωση

για να διατηρήσεις την ομαλότητα.

Ταύρος

Η σύνοδος του εξάγωνου Άρη-Ουρανού από τον 11ο και τον 1ο σου, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να απελευθερωθείς από τις δεσμεύσεις με αυθορμητισμό και αποτελεσματικότητα. Θα είσαι ελεύθερος να κυνηγήσεις τα όνειρά σου χωρίς φόβους ή αναστολές και μπορεί ακόμα να βρεις χρόνο για ομαδικές δραστηριότητες, ίσως και σε κάποιο άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί πως θα έχεις τη στήριξη ανθρώπων που σε στηρίζουν, οπότε η αυτοπεποίθησή σου θα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Στον τομέα των σχέσεων, η αντίθεση της Σελήνης/Άρη στον 5ο/12ο σου μπορεί να προκαλέσει κάποιον εκνευρισμό, αλλά με τα τρίγωνα της Σελήνης με το Δία/Ουρανό από τον 1ο σου, μπορείς να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με χιούμορ και έξυπνους χειρισμούς προς το δικό σου όφελος.

Δίδυμος

Σήμερα, θα πρέπει να επιδείξεις διπλωματία προκειμένου να αποφύγεις τυχόν εντάσεις λόγω της αντίθεσης της Σελήνης στον 4ο σου και του Άρη στον 10ο σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τους Δία/Ουρανό από τον 12ο σου θα σε υποστηρίξουν, δείχνοντάς σου πως υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν. Με το εξάγωνο του Άρη από τον 10ο σου με τον Ουρανό από τον 12ο σου, θα καταλάβεις ότι η αντίδρασή σου δεν πρέπει να είναι υπερβολική. Εστίασε στην αποτελεσματικότητά σου και στην πρωτοποριακότητά σου, αλλά χωρίς να προκαλείς. Καλό είναι να αποφεύγεις τον εγωισμό και τις εριστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε βάλουν στο στόχαστρο ζηλότυπων ανθρώπων.

Καρκίνος

Με το εξάγωνο του Άρη από τον 9ο σου με τον Ουρανό από τον 11ο σου, θα εμφανιστούν εξαιρετικές ιδέες για την προώθηση μελλοντικών σχεδίων και οραμάτων σου. Αντιμετωπίζεις οποιαδήποτε περιοριστική κατάσταση χωρίς αντίσταση ή ανησυχία, επιτρέποντας σου να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες υποχρεώσεις. Η στήριξη και η βοήθεια από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον θα είναι πολύτιμη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ριψοκίνδυνες επιλογές σε σχέσεις ή καταστάσεις. Τα τρίγωνα της Σελήνης με το Δία και τον Ουρανό από τον 11ο σου θα σε καθοδηγήσουν να αναγνωρίσεις την πραγματική στήριξη από το περιβάλλον σου, ειδικά αν είσαι μέλος ομάδας ή συλλόγου. Παράλληλα, με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 9ο σου, μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις με αδέρφια ή συγγενείς.

Λέων

Σήμερα, τα επαγγελματικά σου σχέδια και τα οικονομικά θέματα θα είναι έντονα στο επίκεντρο με το εξάγωνο του Άρη από τον 8ο σου με τον Ουρανό από τον 10ο σου. Θα έχεις πρωτότυπες ιδέες και θα παίρνεις πρωτοβουλίες για δράση μετά από απροσδόκητα γεγονότα. Εάν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις, με κέρδη που προκύπτουν από απρόοπτες καταστάσεις. Με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό στον 10ο σου, θα πραγματοποιήσεις επιτυχείς οικονομικές διαπραγματεύσεις και θα νιώσεις αυξημένη αυτοπεποίθηση. Πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός, καθώς η αντίθεση Σελήνης/Άρη μέσα από τον 8ο σου μπορεί να οδηγήσει σε έξοδα και σπατάλες, λόγω της γαλαντομίας σου. Στον ερωτικό τομέα, αποφεύγετε τους καυγάδες λόγω ζηλοτυπίας.

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Άρη από τον 7ο σου με τον Ουρανό από τον 9ο σου, μια ευνοϊκή όψη που σε βοηθά να απαλλαγείς από οτιδήποτε σε καταπιέζει και σε δεσμεύει, κρατώντας σε πίσω. Αυτό μπορεί να είναι μια συνεργασία που αγνοείς ή αντιστρόφως. Μια νέα συνεργασία μπορεί να εμφανιστεί απροσδόκητα και να σε βγάλει από τη μονοτονία της καθημερινότητάς σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης από το ζώδιο σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο σου μπορεί να φέρουν αναπάντεχα θετικές εξελίξεις. Παρά την ευμετάβλητη διάθεσή σου και τις εντάσεις που προκαλεί η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη από τον 7ο σου, θα διατηρήσεις την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σου.

Ζυγός

Με το εξάγωνο του Άρη από τον 6ο σου με τον Ουρανό από τον 8ο σου, θα είσαι ενεργός/η στα εργασιακά σου καθήκοντα και θα προκύψουν απροσδόκητες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να λάβεις έσοδα από μια δραστηριότητα, ενώ ξαφνικά γεγονότα θα διακόψουν την καθημερινή σου ρουτίνα. Και στον ερωτικό τομέα, μπορείς να ζήσεις έντονες και νέες εμπειρίες. Τα τρίγωνα της Σελήνης στον 12ο σου με τον Δία και τον Ουρανό στον 8ο σου υποδεικνύουν ότι μπορείς να λάβεις χρήματα χωρίς να υποχρεωθείς να εξηγήσεις σε κανέναν, ενώ θα απαλλαγείς από φοβίες και ανασφάλειες. Ωστόσο, λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Άρη από τον 6ο σου, πρέπει να προσέχεις τα νευροφυτικά σου.

Σκορπιός

Το εξάγωνο του Άρη από τον 5ο σου με τον Ουρανό από τον 7ο σου θα φέρει απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, καθώς και στις σχέσεις και συνεργασίες γενικότερα. Θα είσαι αρκετά ενεργός/η και μια συνεργασία θα αποκτήσει ευχάριστη τροπή, καθώς μέσω αυτής θα αισθανθείς ελεύθερος/η να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα αναζωογονήσει την πίστη σου στον έρωτα και θα αναζωπυρώσει τις ελπίδες σου. Η Σελήνη από τον 11ο σου, σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό, θα ενισχύσει την ευχάριστη διάθεσή σου και την τάση σου να απελευθερωθείς από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν. Επιπλέον, θα νιώθεις αυξημένη διάθεση για κοινωνικές επαφές και επικοινωνία με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ενισχύοντας το ομαδικό σου πνεύμα.

Τοξότης

Με το εξάγωνο του Άρη στον 4ο σου με τον Ουρανό στον 6ο σου, θα αντιληφθείς την επιθυμία σου να αποφύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις που βαριέσαι αφόρητα. Παρόλα αυτά, θα παρατηρήσεις τον εαυτό σου να επιθυμεί να ασχοληθεί και να πρωτοστατήσει σε θέματα πρακτικά που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μέσα από ορισμένα γεγονότα θα προκύψουν ευχάριστες αλλαγές, τις οποίες θα αναλάβεις ενθουσιώδης. Η Σελήνη στον 10ο σου, σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 6ο σου, παρέχει ενδεχομένως ευχάριστες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, ακόμη και αν δεν εργάζεσαι σήμερα, βοηθώντας σε να προβληθείς ή να ξεχωρίσεις. Γενικότερα, θα ξεφύγεις από τη βαρετή καθημερινότητα κάνοντας πράγματα διαφορετικά που θα σου δώσουν αίσθηση ελευθερίας. Ωστόσο, να είσαι προσεκτικός/ή με την αντίθεση Σελήνης/Άρη, προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις.

Αιγόκερως

Το εξάγωνο του Άρη από τον 3ο σου με τον Ουρανό από τον 5ο σου ολοκληρώνεται σήμερα, μια ευνοϊκή όψη που θα σε ενθαρρύνει να εκφραστείς ελεύθερα και με αποφασιστικότητα για να επιδιώξεις τις επιθυμίες σου. Θα έχεις μια παρορμητική σκέψη, γρήγορη και αιχμηρή ομιλία, και θα αισθάνεσαι την ανάγκη για βόλτες και εκδρομές. Γενικότερα, θα εκφράζεσαι δημιουργικά, ειδικά με τα τρίγωνα της Σελήνης από τον 9ο σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 5ο σου. Μπορείς να ασχοληθείς με χόμπι και δραστηριότητες που σου αρέσουν και να απολαμβάνεις κάθε στιγμή χωρίς βαρεμάρα. Είναι πιθανό να αποφασίσεις να βγεις και να διασκεδάσεις μέχρι αργά το βράδυ.

Υδροχόος

Το εξάγωνο του Άρη από τον 2ο σου με τον Ουρανό από τον 4ο σου ολοκληρώνεται σήμερα, και αυτό θα σε κινητοποιήσει να ασχοληθείς άμεσα με οικονομικά ή να προχωρήσεις σε αγορές για αλλαγές στο σπίτι. Ιδιαίτερα αν πρόσφατα αντιμετώπιζες οικονομικά προβλήματα, σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάποιες ανάγκες. Μπορείς ακόμη να λάβεις χρήματα από μια πώληση ή να ευνοηθείς από την οικογένειά σου, όπως φαίνεται και από τα τρίγωνα της Σελήνης που βρίσκεται στον 8ο σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 4ο σου. Μπορείς ακόμη να ευνοηθείς σε κληρονομικά θέματα. Πρόκειται για μια μέρα κατάλληλη για να απελευθερωθείς από εμμονές και συναισθηματικά βάρη, κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα από ό,τι συνήθως.

Ιχθύς


Η θέση της Σελήνης στον 7ο σου σχηματίζει τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 3ο σου, υποδεικνύοντας πιθανές συζητήσεις σε θέματα ερωτικά ή συνεργασιακά. Μπορεί ακόμη να αποτελέσει το πλαίσιο για συζητήσεις σχετικά με τους όρους ενός συμβολαίου, με ευχάριστες εκπλήξεις στην τροπή της συζήτησης. Ίσως να αποφασίσετε να δώσετε περισσότερες ελευθερίες στον έναν ή την άλλη στη σχέση σας. Το εξάγωνο του Άρη στον 1ο σου με τον Ουρανό από τον 3ο σου δείχνει ότι θα είσαι δραστήριος και επιθετικός σε ό,τι αφορά τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Επίσης, θα έχεις αυξημένες μετακινήσεις και θα δείχνεις διεκδικητικός, ανοιχτόμυαλος, ανυπόμονος και παρορμητικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα