Champions League: Ματσάρες γιγάντων στα προημιτελικά – Στη… σκιά των απειλών από τον ISIS!

13:34 9/4/2024 - Πηγή: Sportime

Με δύο ματς που πραγματικά δε χάνονται αρχίζουν απόψε τα προημιτελικά του Champions League, που θα φέρουν σίγουρα δύο μεγάλους αποκλεισμούς.

Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Μπάγερν Μονάχου, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε δύο τελείως διαφορετικές καταστάσεις.

Οι Άγγλοι έχουν μπει για τα καλά στη… μάχη της Premier League, όντας πλέον στην κορυφή και αποδίδουν πολύ ωραίο

ποδόσφαιρο με τον Αρτέτα στον πάγκο, την ώρα που οι Γερμανοί έχουν χάσει την Bundesliga και προβληματίζουν πάρα πολύ με τις εμφανίσεις τους.

Ωστόσο όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, αφού όλα μπορεί να γίνουν.

Στο άλλο και ακόμα πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει στο κατάμεστο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μάντσεστερ Σίτι.

Και οι δύο ομάδες θεωρούνται φέτος τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League και περιμένουμε μία… μάχη γιγάντων που θα κάνουμε να ξεχάσουμε καιρό.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θέλει σίγουρα να αυξήσει τις νίκες του κόντρα στη μισητή «Βασίλισσα», ενώ ο Κάρλος Αντσελότι θέλει να βάλει τις βάσεις για μία μεγάλη πρόκριση.

Champions League: Απειλές από τον ISIS!

Την ώρα που όλοι ετοιμάζονται για τους αγώνες, απειλές του ISIS έχουν κάνει την εμφάνιση τους και τρομοκρατούν τα γήπεδα του Champions League.

Το ίδρυμα Al Azaim, που μεταφέρει μηνύματα του Ισλαμικού κράτους έχει δημοσιεύσει μία φωτογραφία στην οποία υπάρχουν ξεκάθαρες απειλές για τα γήπεδα που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες.

Το μήνυμα αναφέρει: «Σκοτώστε τους όλους», ενώ ήδη οι αρχές σε κάθε γήπεδο αναμένεται να εξετάσουν κάθε απειλή και θα είναι προετοιμασμένες για όλα.

ISIS are threatening attacks on the stadiums hosting the Champions League quarter-finals this week, including the Metropolitano.

[@OndaCero_es via @theMadridZone] pic.twitter.com/U6UkLTr6jj

— Atletico Universe (@atletiuniverse) April 8, 2024

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα