Champions League: Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν… Κέρβερος και η Μπενφίκα πήρε προβάδισμα πρόκρισης! (vid)

Champions League: Η Μπενφίκα νίκησε 2-1 την Αϊντχόφεν στο πρώτο τους ματς για τα πλέι οφ και ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν κομβικός.

Φοβερή εμφάνιση. Από αυτές που «έχει», αλλά είχε και καιρό να δώσει λόγω του «πάγου» που έφαγε στο περσινό τελευταίο διάστημα της σεζόν. Φαίνεται, όμως, ότι όλα αυτά ξεπεράστηκαν και ότι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος είναι πάλι το αδιαμφισβήτητο Νο1 της Μπενφίκα, όπως άλλωστε έγραψε, με λεπτομέρειες,

ο AGENT GREEK. Το ότι οι «αετοί» θα πάνε στο Αϊντχόφεν με προβάδισμα ενός γκολ, το οφείλουν σε μεγάλο βαθμό στον συμπατριώτη μας, ο οποίος έκανε εμφάνιση MVP.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, παίξαμε σύμφωνα με το πλάνο που μας είχε δώσει ο προπονητής μας. Τα πήγαμε καλά στο πρώτο μέρος και πετύχαμε δύο γκολ. Είμαστε και οι δύο πολύ καλές ομάδες και απλώς εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα», είπε αρχικά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Όσο για την προσωπική του εμφάνιση; «Προσπαθώ κάθε φορά να κάνω το καλύτερο δυνατό, όπως κάθε άλλος παίκτης. Δώσαμε όλοι σήμερα το μέγιστο και καταφέραμε να επιτεθούμε και να αμυνθούμε όλοι μαζί, ως ομάδα», σημείωσε.

Δείτε τις τοπ επεμβάσεις που πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος για την Μπενφίκα, κόντρα στην Αϊντχόφεν:

Διαβάστε επίσης:

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πρέπει να μείνει στη Γιουβέντους και να το γιατί

Πρόβλημα με Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

Αννίτα Πάνια: Γιατί αποχώρησε από το Open – Tι την ενόχλησε

Γιώργος Καραχάλιος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα