EuroLeague: Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Δυνατές μονομαχίες είδαμε σε ακόμη μία αγωνιστική της EuroLeague με τις δύο ελληνικές ομάδες ωστόσο να γνωρίζουν αμφότερες την ήττα παραμένοντας «συνοδοιπόροι» στη βαθμολογία με ρεκόρ στο 6-6.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε απίστευτο κάζο στην Πόλη καθώς έχασε από μία αποδεκατισμένη Αναντολού Εφές. Ο Έργκιν Αταμάν έκανε χωρίς λόγο ροτέισον μόνο με 6 παίκτες χάνοντας το πλεονέκτημα της φρεσκάδας που είχε η ομάδα του

με τον κόσμο να σχολιάζει άσχημα την ήττα στο Twitter.

Λίγο αργότερα, σε μια βραδιά που τιμήθηκε ο Έισι Λο, ούτε ο Ολυμπιακός κατάφερε να υποτάξει την πρωταθλήτρια και πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης λυγίζοντας στο τέλος από την υπεροχή της «Βασίλισσας». Ο Τόμας Γουόκαπ (17π.) μπορεί να το προσπάθησε αλλά οι Μούσα (23π.) και Χεζόνια(18π.) είχαν άλλη άποψη για το που θα καταλήξει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στο Βερολίνο η Άλμπα κατάφερε να σημειώσει τη δεύτερη μόλις νίκη της κόντρα στη Ζαλγκίρις σε ένα ματς ντέρμπι. Έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ο Μάτισεκ πέτυχε το τρίποντο που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 64-62.

Μεγάλη νίκη για την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο με 91-84. Σε ένα δραματικό ματς που κρίθηκε στην παράταση oΈντουαρντς πέτυχε 32 πόντους ενώ ο Σιλντς για την Αρμάνι είχε 26. Ο Σερτζ  Ιμπάκα ήταν αυτός που έστειλε το ματς στην παράταση για τους γηπεδούχους.

Ακόμη μία παράταση είδαμε στο Βελιγράδι όπου ο Μάικ Τζέιμς με απίθανο τρίποντο ισοφάρισε στα 2 δεύτερα πριν το τέλος για τη Μονακό. Σε ένα ματς θρίλερ τελικά η Παρτιζάν πήρε τη νίκη με 89-85 με τον Κέβιν Πάντερ να σταματά στους 25 πόντους και τον Μοτιεγιούνας στους 23.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής:

Τρίτη (5/12)

Αναντολού Εφές – Παναθηναϊκός 71-68Άλμπα Βερολίνου – Ζάλγκιρις Κάουνας 64-62Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 71-77Παρτίζαν – Μονακό 89-85Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο 91-84 (παρ.)

Τετάρτη (6/12)

Βιλερμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ 6/12 στις 21:15Βίρτους Μπολόνια – Μπαρτσελόνα 6/12 στις 21:30Βαλένθια – Ερυθρός Αστέρας 6/12 στις 21:30Μπασκόνια – Φενέρμπαχτσε 6/12 στις 21:30Αναλυτικά η βαθμολογία της EuroLeague:

Η επόμενη αγωνιστική (13η) :

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα