EuroLeague: Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού – Τα αποτελέσματα

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε ξανά στην 8αδα της EuroLeague έχοντας πλέον θετικό ρεκόρ στο 7-6 ενώ παράλληλα ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία (6-7) μετά την ήττα του από τη Ρεάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι», αν και χαλάρωσαν στα τελευταία λεπτά χάνοντας διαφορά 15 πόντων (η Μπάγερν μείωσε στους 6), υπέταξαν τους Γερμανούς με 77-69. Οι Μιλουτίνοφ και Φαλ δεν είχαν αντίπαλο στη ρακέτα με τον Σερτζ Ιμπάκα να μένει εκτός με τραυματισμό.

Ο Γουόκαπ ήταν εξαιρετικός και στο σκοράρισμα και στο μοίρασμα της μπάλας ενώ θετικοί ήταν και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας αν εξαιρέσουμε το τελευταίο δίλεπτο.

Νωρίτερα η Μονακό επέστρεψε επίσης στις νίκες κόντρα στη Ζαλγκίρις και την 4η θέση με τον Μάικ Τζέιμς να γράφει ιστορία και να γίνεται ο 3ος σκόρερ στην ιστορία της EuroLeague. Το διπλό ήρθε πολύ δύσκολα σε μια καυτή έδρα με τον Αμερικανό να έχει 23 πόντους.

Σημαντική νίκη για τη Βίρτους Μπολόνια κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με τους Ιταλούς να παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στην 3η θέση! Ο Σενγκέλια έκανε φοβερή εμφάνιση με 27 πόντους νικώντας τον Λορέντζο Μπράουν ο οποίος είχε 26.

Μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία με τη Μπασκόνια να καταφέρνει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ερυθρού Αστέρα σε ένα ματς «θρίλερ»! Χάουαρντ και Σεντέρσκις είχαν μαζί 35 πόντους για τους γηπεδούχους την ώρα που οι 24 πόντοι του Γκεντράιτις δεν έφτασαν στους Σέρβους.

Στα τελευταία ματς της αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα επιβίωσε τη μαχητική Φενερμπαχτσέ με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ να βάζει 21 πόντους ενώ  ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με 13 πόντους και 7 ασίστ. Η Βαλένθια πέρασε εύκολο βράδυ στο Βιλερμπάν διαλύοντας τους Γάλλους με 23 πόντους.

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 8/12:

Ζάλγκιρις Κάουνας – Μονακό 79-83Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 77-69Βίρτους Μπολόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ 100-90Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας 87-85Μπαρτσελόνα – Φενέρμπαχτσε 89-91Βιλερμπάν – Βαλένθια 55-78

Πέμπτη 7/12:

Άλμπα Βερολίνου – Αναντολού Εφές 89-97Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης 78-90Παρτίζαν – Αρμάνι Μιλάνο 82-69Αναλυτικά η βαθμολογία της EuroLeague:

Η επόμενη αγωνιστική (14η):

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα