EuroLeague βαθμολογία: Αγκαλιά με τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός – Έπιασε τον Ολυμπιακό η Φενέρ

EuroLeague βαθμολογία: Αγκαλιά με τη δεύτερη θέση της EuroLeague βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την τεράστια νίκη του κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια σε ένα ματς πραγματικό θρίλερ.

Ο Κέντρικ Ναν «σκότωσε» τη Μπολόνια σκοράροντας ένα μεγάλο buzzer beater νίκης το οποίο κατά πάσα πιθανότητα εξασφαλίζει στους πράσινους

τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φυσικά το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό διότι με δύο αγωνιστικές να απομένουν, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας και την τελευταία Άλμπα στο ΟΑΚΑ. Μόνο με «αυτοκτονία» χάνεται αυτή η θέση πλέον.

Στα άλλα ματς της ημέρας η Φενερμπαχτσέ πήρε εύκολη νίκη με νέα κατοστάρα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και έπιασε ξανά τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία παρά τη νίκη του κόντρα στην Παρτιζάν. Οι δύο ομάδες συναντιούνται στην τελευταία αγωνιστική.

Ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ σημειώθηκε στην Κωνσταντινούπολη με τον Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις να σημειώνει 50 πόντους, το μεγαλύτερο σκοράρισμα παίκτη στη EuroLeague!

Την ίδια ώρα στη Μαδρίτη, Ρεάλ και Ερυθρός Αστέρας έπαιζαν ένα αδιάφορο παιχνίδι. Οι Σέρβοι βρέθηκαν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με τον Νέντοβιτς να έχει 30 πόντους. Η Ρεάλ όμως το γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Χεζόνια (που μοιάζει κοντά στο τριφύλλι) να ξεχωρίζει ξανά.

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 29/3

Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου 103-68Ρεάλ Μαδρίτης – Ερυθρός Αστέρας 101-94Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός 79-81

Πέμπτη 28/3

Ζαλκίρις Κάουνας – Αρμάνι Μιλανο 87-73Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 79-87Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74 Μπασκόνια – Εφές 76-97Βιλερμπάν – Μονακό 77-87EuroLeague βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική 33η:

Πέμπτη 4 Απριλίου

Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός (20:00)Μονακό – Ζάλγκιρις Κάουνας (20:00)Μπαρτσελόνα – Μακάμπι (21:30)Άλμπα – Παρτίζαν (21:30)Βαλένθια – Βιλερμπάν (21:45)

Παρασκευή 5 Απριλίου

Φενέρμπαχτσε – Εφές (20:45)Ρεάλ – Μπασκόνια (21:30)Μπάγερν – Παναθηναϊκός (21:30)Αρμάνι – Βίρτους

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα