F1 Abu Dhabi : Mercedes ή Ferrari, Elle Brooke ή Lewis Hamilton ποιός κέρδισε τις εντυπώσεις;

F1 Abu Dhabi : Ο μελανωμένος Λιούις Χάμιλτον ολοκλήρωσε τη σεζόν του 2018 που κέρδισε τον τίτλο του με στυλ, αφού θριάμβευσε στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι, όπου πανηγύρισε γδύνοντας τόπλες μπροστά στους θαυμαστές

Ο κόσμος θα πλήρωνε καλά χρήματα για να δει τον Λιούις Χάμιλτον να γδύνεται – αλλά ο σταρ της Mercedes κάποτε έδωσε στους θαυμαστές ένα σόου δωρεάν στο Abu Dhabi.

Ο

Χάμιλτον ήταν σε διάθεση μετά την κατάκτηση του πέμπτου του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 το 2018 και τελείωσε τη σεζόν με στυλ ανεβαίνοντας στο βάθρο στο Grand Prix του Abu Dhabi . Ο 38χρονος που δεν χάνει ποτέ ευκαιρία, βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας για τελευταία φορά εκείνη τη χρονιά πριν βγει τόπλες μπροστά στις μάζες.

Ωστόσο, η εμφάνιση δεν ήταν εντελώς άσκοπη, καθώς ο σταρ των Silver Arrows αποκάλυψε αργότερα τους λόγους για την αποκάλυψη. Και ήταν με σκοπό να τραβήξει την προσοχή σε ένα συγκεκριμένο τατουάζ που απλώθηκε στην πλάτη του.

«Πάντα ήθελα να το κάνω», είπε ο Χάμιλτον όταν ρωτήθηκε για το εορταστικό του στριπ. «Ήθελα να δείξω το «Still I Rise» και νομίζω ότι ήταν η τέλεια στιγμή γιατί έτσι ήταν πραγματικά φέτος».

  

F1 Abu Dhabi :  Το αγωνιστικό εικονίδιο είναι καλυμμένο με body art και έχει τη φράση «Still I Rise» με τατουάζ πάνω από ένα γιγάντιο σταυρό που φυτρώνει φτερά αγγέλου στην πλάτη του. Αν και ο Χάμιλτον έχει συγκεντρώσει μια τεράστια συλλογή μελανιού κατά τη διάρκεια της καριέρας του, εμφανίζεται ιδιαίτερα περήφανος για τα μηνύματα που σχετίζονται με το χαρακτηριστικό του κομμάτι.

Ποια πιστεύετε ότι είναι η πιο εμβληματική στιγμή στο βάθρο στην ιστορία της F1;

Η Elle Brooke «υπέροχη στα κόκκινα» καθώς επιδεικνύει τη στολή της Ferrari στο GP του Abu Dhabi 

F1 Abu Dhabi : Η πυγμάχος Elle Brooke έδωσε την υποστήριξή της στη Ferrari καθώς έκλεισε η αυλαία μιας άλλης σεζόν της F1 στο Άμπου Ντάμπι, φορώντας μια σφιχτά τοποθετημένη μπλούζα πόλο και καπέλο του μπέιζμπολ.

Η οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και η πυγμάχος επιρροής, Ελ Μπρουκ, αγκάλιασε ένα νέο άθλημα – υποστηρίζοντας τη Ferrari στον τελικό της σεζόν της F1 .

Δεν θες ταξί, θες Taxi.grΕπισκευή πλοίων με την 35ετη εμπειρία της A. Hilios LTDΆμπου Ντάμπι F1: Ο Θρυλικός Max Verstappen τελειώνει τη σεζόν με στυλWRC: Η Toyota σημειώνει ένα εύκολο χατ-τρικ στο Ράλι Ιαπωνίας

Η Μπρουκ, 25 ετών, παρευρέθηκε στο Γκραν Πρι F1 Abu Dhabi την Κυριακή (26 Νοεμβρίου) ως VIP καλεσμένος, κερδίζοντας την περιπλάνηση της μάντρας καθώς έκλεινε η αυλαία μιας άλλης χρονιάς αγώνων.

Ήταν ξεκάθαρο για ποιον επευφημούσε, φορώντας ένα κολλητό μπλουζάκι πόλο Ferrari και ασορτί καπέλο του μπέιζμπολ με ένα τζιν παντελόνι. Ποζάροντας για μια φωτογραφία μπροστά από το κομμάτι, αργότερα ανέβασε το στιγμιότυπο με τη λεζάντα: «Πιάστηκε στη δράση».

Ένας από τους οπαδούς της Χ (πρώην Twitter) χαιρέτισε: «Φαίνεσαι πανέμορφη με κόκκινο». Ένας δεύτερος αστειεύτηκε: “Η Ferrari δεύτερη θέση και εσύ στην πρώτη θέση. Υπέροχη κυρία.” Και ένας τρίτος πείραξε: «Δεν θα ήταν η πρώτη φορά ε».

F1 Abu Dhabi :  Ήταν ο Charles Leclerc που τερμάτισε πίσω από τον νικητή του αγώνα Max Verstappen στο βάθρο. Ωστόσο, η άλλη Ferrari του Carlos Sainz αποσύρθηκε στον τελευταίο γύρο έχοντας ξεφύγει από τους βαθμούς.

Αυτό σήμαινε ότι η Mercedes την κέρδισε στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με μόλις τρεις βαθμούς, με την τρίτη θέση του George Russell να είναι ζωτικής σημασίας καθώς ο Lewis Hamilton ήρθε στην 9η θέση.

Το μοίρασμα 409-406 ήταν η διαφορά από 105 εκατομμύρια £ έως 96 εκατομμύρια £ σε χρηματικό έπαθλο για τις δύο ομάδες. Ο Leclerc έκοψε μια απογοητευμένη φιγούρα αφού πέρασε τη γραμμή του τερματισμού.

Finishing the F1 Season in style pic.twitter.com/YVflRqbxBt

Elle Brooke (@holdthatelle) November 26, 2023

Αμέσως πήδηξε στο ραδιόφωνο της ομάδας και ρώτησε: “Ναι, δεν με νοιάζει η αργή λειτουργία. Πού βρισκόμαστε στο [πρωτάθλημα] των κατασκευαστών;”

Αφού ενημερώθηκε για την τελική κατάταξη, ορκίστηκε πριν ρωτήσει αν μπορούσε να κάνει κάποιες εξουθενώσεις. Για να προσθέσει στην απογοήτευσή του, αυτό το αίτημα απορρίφθηκε από την ομάδα, με τον Λεκλέρκ να απαντά: “Αχχχ… Ούτε αυτό το ****.”

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

F1: Ένα GP Las Vegas, ευτράπελα πολλά!!!Η F1 AI και η καταραμένη πίστα αλλάζει το δράμαMotoGP GP Valencia και ο Marquez ξανά στο βάθροΜακελειό στο 21ο Motor Festival!!! (Απολογισμός)

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα